Twents proptechbedrijf SKEPP gaat van start in België en Duitsland

SKEPP startte eind 2013 als online broker in kantoorruimte in Nederland en maakt inmiddels een transitie door naar een proptechbedrijf. Nu SKEPP is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Nederlandse kantorenmarkt, gaat het per juni starten in België. Later dit jaar rolt het concept ook uit naar Duitsland. Daarmee zal het van oorsprong Twentse bedrijf actief zijn in drie landen. 

In het kort

  • Per juni start SKEPP in België  
  • In september zal SKEPP zijn intrede doen in Duitsland 

Global Goal

global goal icon
SKEPP start al per juni in België en per september in Duitsland

Per juni start het bedrijf al in België. Aanvankelijk richt het zich vooral op het Nederlandstalige deel van het land. De opstart van SKEPP België is in handen van Mart de Vos, die momenteel de acquisitie van nieuwe kantoren door heel Nederland verzorgt voor SKEPP. De Vos, 24 jaar en woonachtig in het Twentse Weerselo, zal aan de slag gaan als Sales & Content Specialist Belgium. In eerste instantie neemt hij zowel de sales- als contentwerkzaamheden voor zijn rekening.

Na de start in België per juni, zal in september van dit jaar SKEPP Duitsland zijn intrede doen. Om het concept in Duitsland op te starten is SKEPP op zoek naar een Sales & Content Specialist Germany. Het zal een persoon zijn met een Duitse nationaliteit, die bovendien de Nederlandse taal goed beheerst, salesgericht is en over bovengemiddelde commerciële vaardigheden beschikt.

SKEPP werkt voor 1250 kantoren en 350 verhuurders in Nederland

SKEPP is van oorsprong een Twents bedrijf, dat door middel van de website  www.skepp.nl  al bijna 4 jaar dagelijks bedrijven in contact brengt met verhuurders van kantoorruimte. In oktober 2016 heeft SKEPP het bedrijf Launchdesk overgenomen. Dit bedrijf voorziet zzp’ers en freelancers in het huren van werkplekken, vooral in de Randstad. Nadat beide platformen zijn samengevoegd, zijn vastgoedkennis en developmentstrategie bij elkaar gebracht. Iets dat zorgt voor een uitermate goed werkende combinatie.

De beide platformen werken in totaal voor  1250 kantoren in Nederland  en ruim 350 verhuurders van kantoorruimte. Door de overname van Launchdesk verzorgt het voor verhuurders ook de administratie, facturatie, documentatie en de opstart van het eventuele incassotraject. Inmiddels verzorgt SKEPP deze dienst voor ruim 75 verhuurders in Nederland. Iets dat de ontwikkeling naar een proptechbedrijf in een stroomversnelling brengt. 

Groeiend bedrijf dat bezig is om verhuurders van kantoorruimte nog meer te ontzorgen

Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat het personeelsbestand van het bedrijf groeide van vier naar twintig personen in een jaar tijd. Daarnaast staan altijd meerdere vacatures open bij het bedrijf, waardoor de groei nog meer gestaag krijgt. De vastgoed gerelateerde onderneming is op dit moment bezig om systemen te ontwikkelen die ervoor zorgen dat verhuurders nog meer ontzorgd worden.

Datum: 30 mei 2017 |

Bron tekst: SKEPP |

Auteur: Twente.com

Lees meer over #ondernemen