Twents familiebedrijf Ter Steege Groep genomineerd

Familiebedrijven zijn de ruggengraat van de Nederlandse economie, zij zijn verantwoordelijk voor 49% van de werkgelegenheid en realiseren daarmee 53% van het bruto binnenlands product. Daarnaast zijn familiebedrijven belangrijk voor innovatie en kennen zij een sterke betrokkenheid. (Familiebedrijvenaward.nl). 

In het kort

  • Familiebedrijven zijn verantwoordelijk voor 49% van de werkgelegenheid en realiseren daarmee 53% van het bruto binnenlands product. 
  • Het Twentse familiebedrijf Ter Steege Groep is genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2019.

Global Goal

global goal icon

Het Twentse bedrijf Ter Steege Groep uit ondernemend Rijssen is één van deze familiebedrijven. In 1911 begonnen als bouwbedrijf en uitgegroeid tot een organisatie waar het om veel meer gaat dan alleen bouwen. Ter Steege Handel, Reginox en Ter Steege Bouw Vastgoed zijn nu een totaalaanbieder die haar opdrachtgevers van dienst kan zijn van initiatief tot ontwikkeling, financiering, realisatie, beheer en onderhoud. Door waarden, zoals samenwerken en maatschappelijke betrokkenheid, die stevig verankerd zijn in de onderneming, is Ter Steege Groep uitgegroeid tot een waardevol Twents familiebedrijf dat bijdraagt aan landelijke en regionale economische groei. Een familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare organisatie met een herkenbare identiteit. Reden genoeg om genomineerd te worden voor de Familiebedrijven Award 2019. 

Impact starts with ... Ter Steege Groep

Ter Steege Groep is zich bewust van de impact van al haar activiteiten op de maatschappij. Zij willen bewust en structureel inhoud geven aan haar rol in de maatschappij en bijdragen aan het verduurzamen van hun activiteiten en producten. Naast het bewustzijn extern is Ter Steege Groep ook erg betrokken bij hun eigen werknemers en laten zij werknemers over hun werk meepraten, meedenken en meebeslissen. Deze betrokkenheid werd in december bekroond met een nominatie voor de Sociale Innovatieprijs 2018 van FNV Bouwen & Wonen. 

Familiebedrijven Award 2019

De familiebedrijven Award wordt jaarlijks uitgereikt door de Stichting Familie Onderneming aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. Op 22 januari zal Ter Steege het door middel van een pitch opnemen tegen de andere zes genomineerden. De drie winnaars van deze pitchronde gaan door naar de finale op 10 april, waar de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt. 

Datum: 21 januari 2019 |

Bron tekst: Ter Steege Groep |

Auteur: Twente.com

Lees meer #ondernemen