Twents familiebedrijf ADG dienstengroep neemt In Person over

ADG dienstengroep uit ondernemend Almelo in Twente neemt uitzendbureau In Person over. De personeelstak waar op dit moment de uitzendorganisaties Timing en Persoonality samen met Zorgwerk en Youbahn al onderdeel van zijn groeit hiermee met bijna € 200 miljoen omzet naar de nummer vier positie in de Nederlandse arbeidsmarkt. De Twentse familiebedrijven ADG dienstengroep en In Person hebben een vergelijkbare cultuur waarin het draait om ‘handen uit de mouwen’ steken. 

In het kort

  • Twents familiebedrijf ADG dienstengroep neemt In Peron over
  • ADG dienstengroep versterkt met deze toevoeging haar positie in de markt van tijdelijk werk

Global Goal

global goal icon

Hans Kroeze, algemeen directeur van ADG dienstengroep: “Wij versterken met deze toevoeging onze positie in de markt van tijdelijk werk. Dit heeft een aantal voordelen. Zo kunnen de flexkrachten straks profiteren van nog meer aanbod van werk en opleidingsmogelijkheden. Ook zijn onze klanten zowel landelijk als lokaal verzekerd van de innovatieve slagkracht van ADG dienstengroep en houden we de vertrouwde aanspreekpunten voor alle klanten.” 

Twents DNA

Het in Twente gevestigde bedrijf van Herman Kok is bekend van de merken In Person, 68 Degrees, en In House activiteiten bij grote bedrijven door heel Nederland. “In bijna 30 jaar tijd heb ik In Person zien groeien naar een grote partij in de markt. Mijn organisatie krijgt nu de kans zich optimaal verder te ontwikkelen onder de vleugels van ADG. Daarnaast past het DNA van In Person goed bij dat van ADG dienstengroep, waardoor dit een logische stap is, die ook prima voelt.” 

ACM

Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) zal zich nog uitspreken over de overname. Daarna is de toevoeging aan de groep definitief en zal de In Person organisatie onder leiding van Margriet Spijker (CEO Timing), Paul Haarhuis (CCO Timing) en Karl van der Wel (Managing Director In Person) stapsgewijs worden ondergebracht binnen de ADG portfolio. Hierin staan de belangen van klanten en flexkrachten centraal. 

Over ADG dienstengroep

De ADG dienstengroep is actief in het hart van de Nederlandse samenleving. Medewerkers van het oorspronkelijk Twentse bedrijf maken schoon, voeren de regie over de faciliteiten van klanten, verzorgen en verplegen mensen en steken als tijdelijke medewerkers de handen uit de mouwen. Lees hier meer over ADG dienstengroep.  

Datum: 21 november 2018 |

Bron tekst: ADG dienstengroep |

Auteur: ADG dienstengroep