TRIMM wederom in de absolute top van full-service digital agencies van Nederland

Het Twentse bedrijf TRIMM is door ‘decision makers’ voor de derde keer op rij uitgeroepen tot één van beste ‘digital agencies’ van Nederland. Sinds 2017 is het bedrijf uit ondernemend Enschede te vinden in de leidende lijst van Emerce 100. In deze lijst worden de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk beoordeeld. TRIMM krijgt dit jaar maar liefst 5 sterren toebedeeld en staat daarmee op de tweede plek in de categorie ‘digital agency full-service groot’.

In het kort

  • Creëren van impact in een veranderend digitaal landschap.
  • De business veranderen met verrassende oplossingen.

Global Goal

global goal icon

 

Jorens Thomassen, directeur van TRIMM: “Als agency proberen we altijd de extra stap te zetten en creëren we impact voor onze klanten door hun business te veranderen met verrassende oplossingen. We zijn blij én dankbaar dat we door onze klanten voor de derde keer op rij tot de absolute top van Nederland worden gerekend!”

Leidend platform

Emerce is hét leidende platform in Nederland omtrent online business en marketing. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te schetsen, brengt Emerce ieder jaar de Emerce 100 uit. Daarvoor onderzoeken zij, in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction, het imago van bureaus in Nederland.

Onafhankelijk oordeel

Beslissers werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business beoordelen de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche van het afgelopen jaar. De bureaus hebben geen enkele invloed op de uitkomst van de noteringen.

Drie jaar op rij

In 2017 werd TRIMM voor het eerst genoemd in de lijst van de Emerce 100. In 2019 staat het internetbureau opnieuw bovenaan in de lijst, en behoort daarmee tot de beste full-service digital agencies van Nederland.

Kijk voor meer informatie over TRIMM en Emerce 100 op www.trimm.nl/emerce100, of bekijk de lijst van Emerce 100.

Over TRIMM

TRIMM probeert de complexe digitale wereld mooier en simpeler te maken. Meer dan 110 digitale specialisten zetten zich gepassioneerd in over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Datum: 9 april 2019 |

Bron tekst: TRIMM |

Auteur: Twente.com

Lees meer over #economie