TRIMM op de eerste plek in Emerce 100!

TRIMM heeft een eerste plek behaald in de Emerce100: de toonaangevende lijst waarin de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk worden beoordeeld. TRIMM ontving 5 sterren en behoort hiermee tot de beste full-service internetbureaus van Nederland. 

In het kort

  • Winnaar Emerce100 
  • Emerce100 onderzoekt het imago van agencies in nederland onder hun lezers en bezoekers van evenementen 

Global Goal

global goal icon
Emerce

Emerce  is het leidende platform in Nederland wat betreft online business en marketing. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te schetsen brengen zij ieder jaar de Emerce100 uit. Daarvoor onderzoeken zij in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction het imago van agencies in Nederland onder hun lezers en bezoekers van evenementen. Met vijf sterren kwam TRIMM, samen met drie andere bureaus, als beste uit de bus. 

TRIMM

Marc Woesthuis, directeur van TRIMM: “Dit is een hele mooie erkenning van vele jaren hard werken en het creëren van hele goede en mooie oplossingen voor onze klanten. Met ons vakmanschap blinken we uit in het verzinnen en creëren van een digitale oplossing voor complexe problemen. We zullen deze verkiezing inzetten om onze klanten het komende jaar nog beter te bedienen.”

Bedankje

Alle digital craftsmen van TRIMM bedanken dan ook graag alle klanten en relaties die deze eerste plaats mede mogelijk gemaakt hebben. Dankzij vele goede samenwerkingen hebben we dit ook dit jaar weer prachtige digitale toepassingen kunnen realiseren en succesvol maken. 

Lees hier meer over TRIMM!Meer weten over de Twentse bedrijven in de Creatieve Technologie sector?  Lees het in onze campagne!

Datum: 4 april 2017 |

Bron tekst: TRIMM |

Auteur: Twente.com

Lees meer over #communicatietechnologie