KroeseWevers in Top 5 fiscaal adviesbureaus

In de Top 5 met de grootsten van het land; dat is voor een bedrijf dat alleen in Noord- en Oost Nederland gevestigd is een bijzondere prestatie. KroeseWevers, met meerdere vestigingen in Twente, staat nu officieel tussen Deloitte, KPMG, PwC en EY (de zogenaamde Big4) als een van de beste fiscaal adviesbureaus van 2016. MT Finance onderzoekt al sinds 2001 ieder jaar de beste bedrijven in de financiële dienstverlening.

In het kort

  • KroeseWevers staat tussen de Big4 van Nederland 
  • Cliënten waarderen de werkwijze 

Global Goal

global goal icon
Big4

‘We zijn trots op deze notering. Het is bijzonder dat wij deze vierde positie tussen de Big4 hebben weten te behalen, ondanks het feit dat we alleen in Noord- en Oost-Nederland gevestigd zijn. Het geeft aan dat cliënten onze werkwijze waarderen en we ons regionaal en internationaal weten te onderscheiden’, aldus Jan Arkink, voorzitter dagelijks bestuur KroeseWevers.

Meer dan aangiften, adviezen, jaarrekeningen en audits

KroeseWevers adviseert ondernemers over accountancy, belasting en andere financiële vraagstukken. Onderscheidend hierin is de brede expertise en de multidisciplinaire aanpak, waardoor cliënten ook met strategische vraagstukken zoals een overname bij de adviseurs van KroeseWevers terecht kunnen. Maar ook de makkelijke toegankelijkheid van de medewerkers speelt hierin een belangrijke rol. “We staan in onze regio dicht bij de ondernemers en we nemen de tijd voor hen”, zegt Eric Hutten, lid dagelijks bestuur KroeseWevers. 

Ontcijferen is onze manier van ontzorgen

Het draait bij KroeseWevers niet alleen om cijfers. Jan Arkink: “Ontcijferen is onze manier van ontzorgen”. Ook Eric Hutten is het ermee eens dat het meer om de mensen draait dan om de cijfers: “We hebben goede medewerkers aan ons weten te binden. Hun kennis, kwaliteit en betrokkenheid vormen de motor waarop wij draaien.” 

MT Finance

uitgevoerd in samenwerking met Inscope Consulting, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.  Bekijk hier de MT Finance top 20  van beste fiscaal adviesbureaus 2016.

Datum: 25 oktober 2016 |

Bron tekst: KroeseWevers |

Auteur: Twente.com

Lees meer over #financieel