Geluk in ‘n tuk! Brengt 2023 jou nieuwe kansen in Twente?

Gelukkig Nieuwjaar of geluk in ’n tuk, zoals Twentenaren dat zeggen. Vrij vertaald betekent dit het geluk in je broekzak steken. 2023 is misschien wel het jaar dat jij in Twente je geluk (her)vindt. Het kalenderjaar begint net, dus tijd genoeg om rond te kijken naar alle kansen en uitdagingen in Twente. Laat je inspireren door de verhalen van Tukkers, want zij zijn het gelukkigst van Nederland.

Het is goed toeven in Twente, dat moge duidelijk zijn. Alle verhalen op Twente.com zijn hier een voorbeeld van: talent vertelt over hun fijne werkplek en het leven in deze groene technologische topregio en Twentse bedrijven vertellen over innovatieve bijdragen aan de wereld van morgen.

Wist je dat Twente 58.630 bedrijven kent? En dat worden er steeds meer. Twente is innovatief, er zijn volop baankansen, een minder krappe woningmarkt en ook nog eens de gelukkigste regio van Nederland. Misschien vind jij hier jouw nieuwe (werk)geluk?! Neem eens een kijkje in onze Jobportal, waar je zoekt tussen 17.000 Twentse vacatures én, belangrijker nog, via een matchmakingtool ziet welke organisatie of vacature het beste bij jou past.

Je kan je natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om meer inspiratie te krijgen over het leven en innoveren in Twente.

Datum: 2 januari 2023 |

Auteur: Wendy Kloezeman