Nadir kon binnen een half jaar doorgroeien

Nadir Rahali (25) studeerde Technische Bedrijfskunde in Den Bosch, maar kwam naar Twente voor de master Business Administration aan de Universiteit Twente. Zijn scriptie moet nog geschreven worden, maar inmiddels heeft hij een leuke baan als Content Coördinator bij Avinty.

In het kort

  • Nadir Rahali kwam naar Twente voor de master Business Administration aan de Universiteit Twente
  • Hij solliciteerde bij Avinty voor een leuke bijbaan en kreeg daar de kans om in een korte periode door te groeien tot Content Coördinator.

Global Goal

global goal icon

Dit artikel is onderdeel van de reeks ‘Twente Leeft!’ Hier lees je persoonlijke verhalen over het wonen, werken en leven in Twente. Volgens de talenten die wij spreken is het in Twente goed toeven. De mooie natuur, de ruimte, de nuchtere mentaliteit; allemaal dingen die Twente kenmerken. Daarnaast zijn er carrièrekansen volop! Twente kent veel innovatieve, internationale en toekomstbestendige bedrijven die schreeuwen om personeel. Weten wat Twente te bieden heeft? Het verhaal van Nadir Rahali vind je hieronder. 

Met open armen ontvangen

Nadir begon afgelopen zomer bij Avinty in de functie Ontwikkelaar. Nadir: “Een studie kost veel geld en ook mijn andere vaste lasten moeten betaald worden. Dus ik solliciteerde via twente.com voor een bijbaan bij Avinty en kreeg hier een hele leuke baan. In verband met corona werken collega’s veel thuis, maar ik werd toch met open armen ontvangen. Iedereen is hier heel collegiaal en wil elkaar helpen waar dat kan. Bij Avinty kreeg ik echt het gevoel dat ik binnenkwam als nieuwe collega en niet als een student voor een bijbaan.” 

 

“In de functie Ontwikkelaar bouwde ik onder andere aan digitale formulieren en vragenlijsten die vervolgens in de zorg werden ingezet. Creatief nadenken en oplossingen verzinnen is hierin heel belangrijk.”

Binnen no-time doorgroeien

Hoewel Nadir nog helemaal niet lang bij Avinty werkte, kreeg hij toch al de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Nadir: “Toen mijn leidinggevende Avinty verliet, heb ik meteen aangegeven dat ik die baan ook wel zag zitten. Ik voelde me inmiddels helemaal thuis in dit bedrijf. Dus ik heb gesolliciteerd en uiteindelijk heb ik deze mooie kans gekregen. Nu ben ik Content Coördinator en ben daarmee verantwoordelijk voor een team van drie mensen.” 

 

“In de functie van Content Coördinator heb ik veel verantwoordelijkheden gekregen en heb ik nog meer contact met verschillende collega’s. De modules waar we aan werken zijn heel belangrijk voor de zorgsector en daarmee ontwikkelen we ook iets dat echt een bijdrage levert aan onze maatschappij. Eerder stond ik daar niet zo bij stil, maar nu vind ik het heel fijn dat ik een baan heb waarbij ik ook echt iets kan bijdragen.”

Twente

Nadir kwam een paar maanden voor de eerste corona lockdown naar Twente. “In die eerste maanden heb ik goed kennis kunnen maken met Twente. Ik had leuk contact met medestudenten en heb ook de binnenstad van Enschede goed leren kennen. Enschede geeft mij het gevoel van een grote stad, maar alles is dichtbij elkaar. Dat vind ik fijn. Ook de campus van Universiteit Twente vind ik erg leuk. Daar worden altijd veel activiteiten georganiseerd, ik kon er leuk sporten en er zijn veel internationale studenten. Een heel gezellig sfeertje!” 

 

“Het wonen en werken in Twente bevalt mij goed. De mensen in Twente zijn sociaal, maar ook heel direct. Daar moest ik even aan wennen, maar nu kan ik dat juist heel erg waarderen. Ook het vinden van een baan heb ik hier heel prettig ervaren. Mijn stages deed ik in Eindhoven, maar in Twente heb ik het gevoel dat je de vrijheid krijgt om uit te zoeken wat je graag wilt doen en hoe je het beste past binnen een organisatie.

Twente leeft

Volgens de talenten die wij spreken is Twente dé ideale plek om te wonen en werken. Weten waarom? Lees alle persoonlijke verhalen over leven en carrière maken in Twente op twente.com/twente-leeft. Meteen een baan zoeken? Bekijk dan onze uitgebreide vacaturebank.

Contactinformatie

Avinty
Enschedesestraat 4
7575AB Oldenzaal
+31 (0)88 055 0660 twente.com/organisaties/avinty

Global Goals

Datum: 25 maart 2021 |

Bron tekst: Twente.com |

Auteur: Twente.com

Lees meer over #twenteleeft