Pioniers van de nieuwe generatie

In november 2018 is Hieroo Twente van start gegaan. Hieroo Twente is een organisatieadviesbureau dat jong talent inzet met de focus ‘lokaal voor lokaal’. Nu bijna een jaar verder bouwen de talenten van Hieroo Twente aan een netwerk om jonge talenten in Twente aan elkaar te verbinden.

In het kort

  • Hieroo ontwikkelt en professionaliseert jong talent, verbetert organisaties en realiseert maatschappelijke innovaties. 
  • Hieroo nodigt ondernemend Twente uit om te brainstormen over mogelijke onderwerpen voor haar sociale innovatie. 

Global Goal

global goal icon
"Impact starts with ... Twente"

Waarom pionieren in Twente? Door haar innovatieve en ondernemende karakter maar ook om de no-nonsense mentaliteit en noaberschap. Twentse bedrijven en instellingen laten dagelijks zien dat ze in staat zijn vernieuwende uitkomsten voor werelduitdagingen te bieden. De ontwikkelingen in Twente bieden veel mogelijkheden, zoals de groei in werkgelegenheid en startups. Hieroo Twente speelt in op de toenemende behoefte naar Talent in Twente en streeft met zijn Talenten naar kennisbehoud in Twente. De Talenten van Hieroo denken samen met partners en opdrachtgevers in Twente na over de maatschappelijke agenda en dragen bij aan een nog beter Twente van morgen. Op die manier kenmerkt Hieroo zich als de pioniers van de nieuwe generatie! In een netwerk van partners maken ze de vijver groot en werken aan global goal 17: partnerschap voor (duurzame) doelstellingen

Wat is Hieroo Twente?

Hieroo Twente is de eerste stap voor organisaties om jong talent te binden aan Twente. Gedurende twee jaar zijn de talenten van Hieroo breed inzetbaar binnen organisaties. Bijvoorbeeld als projectleider, ondersteuning programmamanager of ondersteuner van directies en managementteams. Zo doet Sanne (24) momenteel een opdracht bij Medlon (laboratorium voor medische diagnostiek) waar ze werkt aan een nieuw procesontwerp voor het aanvraag- en planproces van de dienstverlening rondom thuisprikken. En Danielle (26) is werkzaam bij Accare (kinder- en jeugdpsychiatrie) waar ze onderzoekt wat de positie van vaktherapie is binnen het zorgpakket van Accare

Talenten aan het woord

In Twente ontwikkelen ondernemers, studenten en engineers elke dag nieuwe toepassingen en initiatieven, waarmee wordt bijgedragen aan het behalen van de Global Goals. De toekomst is aan ‘innovaties met een missie’: slimme oplossingen voor wereldwijde uitdagingen op gebieden als volhoudbaarheid, inclusiviteit en circulariteit. Naast hun reguliere opdracht werken alle talenten van Hieroo Twente daarom aan het realiseren van een sociale innovatie in Twente in het C²-lab. Hierin staat een beter Twente centraal. Dit was ook eén van de dingen die Talent  Danielle (MSc Communicatiewetenschappen) aansprak om voor Hieroo aan de slag te gaan: ¨Ik denk dat ik, en mijn generatie, het heel belangrijk vinden om wat terug te doen voor Twente om zo ook de global goals lokaal te verwezenlijken.”

MeetUps

De talenten ontmoeten elkaar geregeld in MeetUps, een kennissessie die de mogelijkheid biedt om uit je eigen bubbel te breken en je te verdiepen in interessante onderwerpen. De onderwerpen variëren van circulaire economie, jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt tot problemen die zich afspelen in de stad. Het onderwerp is aansprekend, relevant en nodigt uit tot een goed gesprek. De MeetUp worden georganiseerd door de Talenten van Hieroo. Dat zorgt ervoor dat onderwerpen worden afgewisseld en netwerken met elkaar worden verbonden. Klik hier voor meer informatie. 

Datum: 25 februari 2019 |

Bron tekst: Hieroo |

Auteur: Hieroo

Lees meer over #zakelijkedienstverlening