Impact starts with you!

Hoe kan jouw onderneming duurzaam groeien door bij te dragen aan een betere wereld? Hoe kan duurzame groei jou als ondernemer helpen om talenten te boeien, binden en behouden voor jullie bedrijf? Hoe kan jouw Twents vernuft wereldwijd meer worden geprofileerd vanuit gezamenlijkheid?

In het kort

  • Naast de verantwoordelijkheid voor een zakelijk én organisatorisch vruchtbaar bedrijf, hebben ondernemers ook de verantwoordelijkheid voor het duurzaam bouwen aan een vruchtbare toekomst
  • Met de bondige checklist kan ieder bedrijf concreet bijdragen aan de internationale ontwikkelingsdoelen

Global Goal

global goal icon
Duurzaam bouwen aan een vruchtbare toekomst

Naast de verantwoordelijkheid voor een zakelijk én organisatorisch vruchtbaar bedrijf, hebben ondernemers ook de verantwoordelijkheid voor het duurzaam bouwen aan een vruchtbare toekomst. Een wereld waarin bestaande en nieuwe generaties met plezier en in welzijn kunnen werken, wonen en leven. De persoonlijke groeiambities van ondernemers kunnen heel concreet worden gecombineerd met de noodzaak om onze gezamenlijke leefwereld stukje bij beetje beter te maken. Online én offline. Door samen te werken én elkaar te versterken.

Checklist om duurzame doelen te concretiseren

Met de bondige checklist in onze inspiratiebrochure kan ieder bedrijf concreet bijdragen aan de internationale ontwikkelingsdoelen. Maak de verhalen achter al deze oplossingen voor een houdbare toekomst zichtbaar met ervaringen, achtergronden, feiten en cijfers, zowel op de eigen website als in de ‘collectieve etalage’ op Twente.com.

 

De checklist biedt specifieke bedrijfsmatige acties en onderliggende indicatoren (KPI’s) voor bedrijven om de 17 duurzame doelen van de Verenigde Naties concreet te maken in de dagelijkse praktijk van elke onderneming in welke branche, sector of industrie dan ook.

Datum: 20 december 2018 |

Bron tekst: Twente.com |

Auteur: Twente.com