Clear Flight Solutions wint Europese drone award

Eind januari 2017 heeft de UT-spin off ‘Clear Flight Solutions’ tijdens de eerste editie van de EU Drone Awards in Brussel een Drone Award in de wacht gesleept. De robotische roofvogel is uitgeroepen tot ‘beste drone gebaseerde oplossing’.

In het kort

  • Winnaar EU Drone Awards  
  • De beste opkomende drone organisatie 

Global Goal

global goal icon
Prijs

Uit 50 kandidaten van 14 verschillende landen, werden 9 finalisten geselecteerd in 3 categorieën; beste dronefabrikant, beste drone gebaseerde oplossing en beste opkomende drone organisatie. Naast de award die uitgereikt werd aan Clear Flight Solutions, kreeg Unifly uit Antwerpen de prijs voor beste opkomende drone organisatie en werd het Duitse Microdrones uitgeroepen tot beste dronefabrikant.  

De  Europese Drone Award  is een onderdeel van ‘Unconvention’, een beurs met als doel om jonge Europeanen met innovatieve ideeën bij elkaar te brengen.

Over Clear Flight Solutions

Clear Flight Solutions ontwikkeld onbemande vliegtuigsystemen en is gespecialiseerd in ‘bird control’ en ‘(industrial) inspections’. Zij combineren de kracht van de natuur met nieuwe technologieën en bieden een ongeëvenaard niveau van effectiviteit in beide velden. 

Datum: 30 januari 2017 |

Bron tekst: Clear Flight Solutions |

Auteur: Twente.com

Lees meer over #techniek