Persoonlijk begeleider, Almelo

Aveleijn is op zoek naar een Persoonlijk begeleider.

Read the full job description below

Job details

Posted
29/08/2023
Hours
28
Expiration date
-
Educational level
MBO

Job description

Als persoonlijk begeleider draag jij bij aan het betekenisvolle leven van de cliënt. In samenwerking met je collega's stel jij een ondersteuningsplan op per cliënt. Hierin verwerk je de doelen die in samenspraak met de cliënt tot stand zijn gekomen. Dit ondersteuningsplan evalueer je regelmatig met cliënt en stel je bij waar nodig. Ook onderhoud jij het contact met het netwerk van de cliënt.

Job requirements

  • Jij bent 28 uur per week beschikbaar (onregelmatige werktijden);
  • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma;
  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie en beschikt specifiek over kennis op het gebied van psychische en psychiatrische problematiek.


Offer

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • Functie voor 28 uur per week;
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functiegroep 40 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.332,- o.b.v. 36 uur);
  • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Company profile Aveleijn

Locatie De Westerstraat in Almelo is een verblijfslocatie met 20 cliënten. De cliënten wonen individueel. 

De locatie heeft twee inloophuizen van waaruit begeleiding wordt gegeven. 

Daar kan ook, voor diegenen die dat willen, gezamenlijk worden gegeten.

Binnen de locatie wonen zowel mannen als vrouwen, in leeftijd variërend van 20 tot 70 jaar. 

Er wonen cliënten met een verstandelijke beperking, waarnaast een aantal cliënten een (kleine) lichamelijke beperking en/of een vorm van autisme hebben. 

Je gaat deel uitmaken van een klein en stabiel team, waar er nauw samengewerkt wordt en er een grote mate van betrokkenheid is. 

In deze dynamische baan is er veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, want je werkt met een diverse doelgroep met uiteenlopende hulpvragen.

Apply

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

More information

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600