Contactinformatie

Victa
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
+31 (0)74 2915 208 info@victa.nl www.victa.nl
Onze visie (wat willen we bereiken)

We geven onze klanten zakelijke inzichten door effectief gebruik van gegevens. Als een partner voor bedrijven van elke omvang, in alle sectoren en regio’s, helpen we om informatie te visualiseren en te verkennen om inzicht te genereren en betere data gestuurde beslissingen te nemen.

Onze missie (wat is onze identiteit)

We voorzien bedrijven in hun informatiebehoefte met een innovatieve portfolio van Business Intelligence (BI) oplossingen en services. Bij ons staat de klant centraal en zullen wij hun data behoefte beter begrijpen dan wie dan ook. Onze toewijding om van elke klant een referentie te maken is de belangrijkste garantie voor waardegroei op lange termijn in ons bedrijf. Onze deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier zijn de sleutel tot het genereren van uitstekende prestaties op de lange termijn en het bereiken van geplande resultaten.

Onze producten

We ondersteunen onze klanten met een innovatieve portfolio van BI producten en diensten. Onze belangrijkste focus ligt op Qlik en Power BI, beide leiders op gebied van (visual) analytics en BI platforms.

Onze markt

Victa richt zich op alle profit en non-profit organisaties in de EMEA die meerwaarde willen halen uit hun eigen databronnen en op basis daarvan betere data gestuurde beslissingen willen nemen. We zijn actief en ervaren in alle branches en verticals.

Onze kernwaarden
  • Expertise We willen de beste zijn! Alle collega’s zijn stuk voor stuk vakidioten met uitermate veel expertise op het gebied van Business Intelligence. Zaken doen met Victa betekend uitmuntende kennis inkopen op deze gebieden.
  • Focus Om de dingen die we besluiten te gaan doen, goed te doen, moeten alle bijzaken worden geëlimineerd. Focus geeft een duidelijk beeld bij onze klanten en biedt ons de mogelijkheid als expert in de markt te worden gezien.
  • Klantgerichtheid Bij Victa staat de klant centraal, onderhoud een intieme band met de klant en heb kennis van de behoefte van de klant. Wij moeten de behoefte van onze klanten beter begrijpen dan elk ander bedrijf.
  • Imputatie Klanten vormen een mening over het bedrijf op basis van de signalen die het uitstraalt. Alle uitingen in de breedste zin dienen op een creatieve en professionele wijze worden gepresenteerd, op deze wijze imputeren we de gewenste kwaliteiten. Imputatie is onze ongrijpbare toegevoegde waarde die wij creëren door alles tot in de puntjes te verzorgen.
Onze Organisatie

Victa is een platte en zelfsturende organisatie. In een zelfsturende organisatie hebben medewerkers de verantwoordelijkheid om de klant optimaal te bedienen en te voldoen aan de organisatie doelstellingen. Medewerkers hebben hierin de vrijheid – en dat is ook een verantwoordelijkheid – om het werk naar eigen inzichten te verrichten. Binnen Victa hebben we een ondernemer en ondernemende medewerkers. Er is een klimaat van vrijheid, innovativiteit en zelfontplooiing.