Say Yeah Motion Media

Meer waarde met visuele marketing

Zakelijke doelen bereiken met visuele marketing. Say Yeah Motion Media uit ondernemend Enschede in Twente is gespecialiseerd in het samenstellen en produceren van audiovisuele producties, zoals corporate films, animatiefilms, online televisieprogramma’s en commercials. Tot de dienstverlening van het bedrijf behoort ook het online meten en strategisch inzetten van visuele marketing voor het meest optimale resultaat van klanten. De moderne, multimediale studio biedt ruimte voor diverse typen opnames. 

logo Say Yeah Motion Media
Continue reading below

Contactinformatie

Sayyeah
Moutlaan 30
7333 NP Enschede
+31 (0)53 4359 959 info@sayyeah.nl www.sayyeah.nl

Say Yeah Motion Media zet met passie, kennis en betrokkenheid de communicatievraagstukken van klanten om in aantrekkelijke en toegankelijke visuele producties. Het team van creatieve professionals is gespecialiseerd in beeldcommunicatie, variërend van bedrijfsfilms, instructievideo’s, promotionele films tot sfeerverslagen, trailers en 2D- en 3D-animaties. Muziek, geluid, graphics en de voice-over zijn voor Say Yeah Motion Media cruciale en bepalende bestanddelen naast aantrekkelijke, bewegende beelden.

Audiovisuele producties

De audiovisuele producties van het bedrijf kenmerken zich door combinaties van video, animatie, vormgeving, muziek, geluid en voice-over. Say Yeah beschikt over een eigen tekstschrijver en presentator. De klantboodschap wordt op een zo aantrekkelijk mogelijke wijze verwoord, gevisualiseerd en gecommuniceerd voor de beoogde doelgroepen kijkers. Een video kan worden ingezet voor meerdere doeleinden. De doelstellingen van de klant bepalen hoe video voor visuele marketing wordt benut.

Team van specialisten

Say Yeah Motion Media werkt met een team van specialisten in elk vakgebied, zoals editors, cameramensen, animators, vormgevers en projectleiders. Nadat de video online is gepubliceerd door de klant, worden de online video-data verzameld. De statistische gegevens geven inzicht in de prestaties van de vertoonde video. Het levert informatie op over onder meer het aantal keer dat de video is bekeken, vanaf welke locaties en voor hoe lang. Deze analyses bieden inzicht in de effectiviteit en de werking van de online-strategie van de klanten.

Multimediale studio

Het bedrijf beschikt over een eigen studio, waar met multimediale middelen in een sfeervolle setting tal van opnamen of weergaven worden verzorgd voor klanten. Dat varieert van persoonlijke interviews tot productpresentaties en productlanceringen tot praatprogramma’s en groepsdiscussies. Afwisselend statisch of bewegend beeldmateriaal in de zaal rondom de interviewtafel maakt de studiogesprekken levendig en toegankelijk. Say Yeah Motion Media verzorgt voor klanten desgewenst ook de presentator of discussieleider. 

Contactinformatie