REMO

Techniek leer je bij REMO!
 
REMO stoomt jongeren klaar voor een baan in de techniek. Samen met het ROC van Twente biedt REMO BBL-opleidingen op mbo niveau 2, 3 en 4 aan voor metaal, verspanen, mechatronica, elektrotechniek, installatietechniek en duurzame installaties. Deze laatste is een nieuwe opleiding en heeft betrekking op de nieuwste technieken op het gebied van installatie- en elektrotechniek.
 

logo REMO
Continue reading below

De opleidingen van REMO bieden een pakkende combinatie van theorie en praktijk. Drie dagen in de week zijn de leerlingen aan het werk. De andere 2 dagen zijn ze op het schitterende praktijkcentrum in Rijssen. Zo leren zij het vak in de praktijk en leren ze alleen de theorie die ze echt in werk nodig hebben. Want zeg nou zelf, het is toch ook veel leuker om aan de machine te staan om vervolgens te horen hoe het verspanen door die machine nou eigenlijk werkt?

 

De opleiding is geheel gratis én leerlingen verdienen 5 dagen in de week salaris. Na het succesvol afronden van de opleiding blijven zij in dienst van de werkgever, een fantastische baangarantie!

Een leven lang ontwikkelen

De ontwikkelingen in de techniek gaan door automatisering, robotisering en digitalisering tegenwoordig zo snel, dat ‘een leven lang leren’ voor steeds meer mensen realiteit is. Kennis en vaardigheden die nodig zijn om nieuwe technologie toe te passen in het werk zijn vaak onvoldoende aanwezig. Een leven lang ontwikkelen is daarbij cruciaal en hierin speelt REMO samen met het ROC van Twente een belangrijke rol met o.a. mbo-certificering in de mechatronica en duurzame installaties en om- en bijscholingsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.