Ondernemers in bedrijf

Continue reading below

Contactgegevens

Roggestraat 111
7311 CC Apeldoorn
+31 (0)88 543 75 00 kantoor@ondernemersinbedrijf.nl www.ondernemersinbedrijf.nl

Ondernemers in Bedrijf biedt een platform van ondernemers binnen verschillende regio's. Binnen ondernemend Twente worden regionale netwerkevenementen georganiseerd en ook grensoverschrijdende bijeenkomsten met andere gebieden. De regiomanagers van Ondernemers in Bedrijf zoeken naar verbindingen voor en met andere ondernemers. In alle events zijn doelbewust verbindingselementen verwerkt. 

Het nieuwe netwerken

Minimaal acht keer per jaar komen de aangesloten ondernemers bijeen. Daartoe worden bedrijfsbezoeken, seminars en informele bijeenkomsten georganiseerd waarin informeel, toegankelijk en effectief netwerken centraal staat. De bijeenkomsten worden steevast bij een van de aangesloten ondernemers georganiseerd. Zo scoort Ondernemers in Bedrijf met het ‘nieuwe netwerken’, dat net werken is. Tegelijkertijd helpen de regiomanagers waarde toevoegen voor de betrokken ondernemers. Dit houdt de ondernemers enthousiast en de onderlinge dynamiek groot. 

Netwerkpartners

Samen met andere netwerkorganisaties werkt Ondernemers in Bedrijf Twente aan een volhoudbare toekomst, zoals met MKB Nederland Midden in Apeldoorn en MKB Twente in Enschede.