Contact

Zuiderval 64
7543EZ ENSCHEDE
053 711 4150 info@ndix.net https://www.ndix.net/

Op de 4e verdieping van deze prachtige kantoortoren aan de Zuiderval 64 in Enschede werken we met 27 betrokken medewerkers samen aan veilige en betrouwbare connectiviteit voor bedrijven en instellingen in Nederland en Duitsland.

 

Ons eigen Network Operation Center staat 24/7 persoonlijk voor onze klanten klaar.

NDIX (Nederlands Duitse Internet Exchange), meer dan een Internet Exchange

Betrouwbare, snelle en veilige verbindingen zijn onmisbaar voor ieder bedrijf

 

Is een betrouwbare en veilige netwerkverbinding belangrijk voor je bedrijfsvoering? Wil je voorbereid zijn op de toekomst om mee te gaan met de digitale groei? Is je bedrijf volop bezig om nieuwe toepassingen met behulp van ICT te ontwikkelen? Begin met de basis, het  fundament in digitale connectiviteit, sluit aan op het digitale open platform van NDIX. Dan heb je de snelheid van glasvezel, ongelimiteerde bandbreedtes én de keuzevrijheid van diensten en leveranciers via ons open platform.

Alle ICT-bedrijven in Twente kunnen aansluiten op ons digitale platform

Via ons platform kan je je eigen ICT-diensten aanbieden aan alle klanten die op het NDIX-netwerk zijn aangesloten. Inmiddels zijn al meer dan 120 dienstverleners aangesloten en maken al meer dan 4000 klanten gebruik van ons netwerk.

 

Doen waar je goed in bent, is ons motto. NDIX onderscheidt zich door het beschikbaar stellen van de toegang tot ons netwerk en de daarbij behorende digitale marktplaats met meer dan 120 IT-diensten en providers. NDIX levert zelf geen ip-diensten, alleen laag 2. Wij geloven dat we samen met onze partners het beste resultaat voor eindgebruikers realiseren. Door ze keuzevrijheid te bieden van meerdere ICT-diensten van verschillende leveranciers en een 24/7 veilige verbinding te garanderen.

 

Wil je partner worden van NDIX en meer weten over ons digitale platform ga naar ndix.net