Mindt

Mindt staat voor een nieuwe economie. Van iedereen, voor iedereen. Een samenleving die inclusief, regeneratief en eerlijk is. Een economie binnen de sociale en ecologische grenzen van onze planeet.

logo Mindt
Continue reading below

Contactinformatie

Locatie Enschede
Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede

Locatie Arnhem
Oude Kraan 72 (kamer 302)
6811 LL Arnhem
info@wearemindt.nl https://wearemindt.nl
Mindt is een laboratorium voor een nieuwe economie.
Het moet anders. De manier waarop we op dit moment zaken doen, vraagt te veel van de planeet. We verbruiken momenteel 1,5 aarde! Zelfs een kind snapt dat we dat niet vol kunnen houden. Tegelijkertijd wordt de ongelijkheid steeds groter. Onze huidige economie is zo ingericht dat maar een kleine groep mensen profiteert. Als we een eerlijke, duurzame én welvarende samenleving willen, dan zullen we de manier waarop we werken, wonen en leven opnieuw moeten vormgeven. Stap voor stap.
 
Mindt onderzoekt het systeem en legt fouten bloot. Samen met ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers, docenten, studenten, kunstenaars en vele andere creëren zij experimenten en projecten voor duurzame en inclusieve welvaart.
 
Mindt ontdekt alternatieve samenwerkingsvormen. Zoeken naar duurzame investeringsmodellen. Speuren naar meetinstrumenten om voortgang op basis van maatschappelijke waardenen te meten. En ze ontwikkelen inzichten voor nieuw beleid.
Een greep uit de initiatieven

 

Wil je meer weten over de initiatieven van Mindt of beter nog, wil je helpen? Neem dan contact op. Jaap en Niels maken graag kennis met je!

Niels Moshagen

Niels Moshagen 06-47086606 info@wearemindt.nl

Jaap Fris

Jaap Fris 06-23537616 info@wearemindt.nl