Contactinformatie

Ittanex B.V.
Het Wendelgoor 11
7604PJ ALMELO
+31 (0)88 872 00 00 info@itannex.com www.itannex.com
Ontwerpoplossingen voor informatiemanagement

De producten en diensten van Itannex helpen bedrijven de interne en externe samenwerking te versterken om zo de (inter)nationale concurrentiepositie verder te verbeteren. Steeds voor een houdbare toekomst, want de onderliggende drijfveer van Itannex is het streven naar een betere en mooiere samenleving. Zo helpt deze dienstverlener diverse klanten met het toepassen van nieuwe technologieën. Tegelijkertijd worden die klanten bijgestaan bij veranderende interne en externe processen. Bijvoorbeeld met trainingen, advisering en ondersteuning. Steeds staat het snel en goed (leren) inspelen op veranderende vragen vanuit de markt centraal.

Complexe bouwprocessen

Itannex richt zich op drie markten: de bouw, de industrie en detachering. De bouwwereld werkt meer en meer met ‘building information modelling’ (BIM). Binnen het bouwproces co-creëren vele verschillende partijen, om te komen tot het uiteindelijke geïntegreerde resultaat. Rollen en verantwoordelijkheden van alle partijen verschuiven regelmatig. Ook de werkomgeving is continu in beweging. De grote hoeveelheid partijen, de omvangrijke hoeveelheid gegevens en de dynamiek van elk project maken de kans op faalkosten groot. BIM van Itannex is de oplossing om alle relevante informatie gedurende het hele bouwproces op te slaan, gebruiken en beheren in een digitaal (3D) gebouwmodel.

Digitaal productontwerp

Voor de industriële sector richt Itannex zich op de ontwikkeling van digitaal productontwerp, ook wel ‘digital prototyping’ geheten. Daarnaast zijn 3D-printen en ‘generative design’ heel actueel. Klanten worden ondersteund met de implementatie van 3D-toepassingen en procesoptimalisatie. Markten ontwikkelen razendsnel. Itannex helpt klanten om mee te veranderen en kunnen groeien.

BIM-detachering

Wanneer klanten behoefte hebben aan extra capaciteit om de BIM-projecten binnen de projecttermijn te realiseren, kan Itannex extra menskracht detacheren. De technisch specialisten van het bedrijf lopen voorop in hun vakmatige ontwikkeling en ze vergroten doorlopend hun kennis en kunde. Het trainingsinstituut van Itannex is hierin een essentiële schakel, juist ook voor de uitleenkrachten of medewerkers van klanten die moeten worden bijgespijkerd.

Contactinformatie

Het Wendelgoor 11
7604PJ ALMELO
088 - 872 00 00 info@itannex.com www.itannex.com