I.C. Solutions

Virtuele dienstverlening

Uniformiteit voor kwaliteitswaarborging van virtuele informatietechnologie. I.C. Solutions uit ondernemend Enschede in Twente is specialist in cloud-diensten, virtuele private servers en virtuele telefooncentrales. Het bedrijf zorgt ervoor dat de virtuele IT-omgeving professioneel, toekomstbestendig en veilig is ingericht, zodat klanten zich 24/7/365 kunnen concentreren op de eigen kernactiviteiten.

logo I.C. Solutions
Continue reading below

Contactinformatie

I.C. Solutions
Kopersteden 22 3
7547TK Enschede
+31 (0)85 2732 282 info@icsolutions.nl www.icsolutions.nl
De diensten van I.C. Solutions

Klantgericht ontzorgen is de drive van deze dienstverlener. I.C. Solutions biedt diverse stabiele cloud-diensten aan op eigen servers in datacenters op twee locaties. De diensten variëren van ‘hosted desktop’ tot bijbehorende producten als ‘hosted exchange’, ‘hosted sharepoint’ en ‘hosted lync’. Daarnaast levert het bedrijf ook ‘virtual private servers’, ‘hosted telefonie’, ‘domein hosting’ en domeinnaamregistratie. 

Klanten ontzorgen

Klanten een perfecte beschikbaarheid van applicaties en data bieden, storingsvrij en op ieder gewenst moment. Dat is de dienstverlenende drive van I.C. Solutions. Het zorgt voor maximale zekerheid en continuïteit bij klanten. Met ‘hosted desktop’ biedt het bedrijf externe, gesimuleerde bureaubladen voor medewerkers van klanten. Voordeel is dat zij altijd en overal kunnen inloggen op de eigen werkplek op basis van persoonlijke programma’s en actuele werk- en bedrijfsgegevens. Standaard onderdeel hiervan is ‘hosted exchange’, dat altijd en overal de beschikbaarheid van e-mail garandeert, zowel op pc, tablet als smartphone. Verder biedt ‘hosted CRM’ van I.C. Solutions tal van middelen en functies die klanten helpen productiever te worden in marketing, verkoop en dienstverlening door mensen op verschillende locaties en tijdzones met elkaar in verbinding te brengen.

Veilig en beschermd

Verder biedt I.C. Solutions met ‘hosted sharepoint’  een eigen intranet voor klanten, zodat het samenwerken en opvolgen van bedrijfsprocessen eenvoudiger wordt. Met ‘secure file sync’ kunnen klanten gemakkelijk en veilig bestanden versturen en downloaden. Zo kunnen medewerkers werken waar en wanneer zij willen, op elk apparaat en met wie men wil. Daarmee zijn bestanden altijd actueel, veilig en beschermd.