Contactinformatie

Dizain-Sync
Oostermaat 2
7623 CS Borne
+31 (0)74 240 6600 info@dieco-electronics.com www.dizain-sync.com
Elektronisch ontwerpen en ontwikkelen

Verder is Dizain-Sync dienstverlener voor modellering, verificatie en digitaal ontwerpen. Zo levert het bedrijf een unieke combinatie van consultancy, ontwerp op locatie, productlevenscyclus management, elektronische ontwerpautomatisering, training en ondersteunende diensten.

Sneller, betere ontwerpen realiseren

De ondersteuning van Dizain-Sync richt zich op het snel en doeltreffend realiseren en verbeteren van de elektronische ontwerpstromen van klanten. Dat gaat veel verder dan het eenvoudig installeren van hulpprogramma's. Het draait om de juiste configuratie, de perfecte digitale archivering, goed afgestemde processen en een adequate ondersteuning. Zo verzorgt het bedrijf het instellen van tools en het ontwerpproces, het gegevensbeheer en de implementatie van bibliotheekmechanismen. Interfaces met andere disciplines zijn ook belangrijke aspecten waarmee Dizain-Sync rekening houdt. Door training en ondersteuning wordt het geheel verder geïntegreerd in de klantorganisatie.

Strategie en management

Elektronisch ontwerp is niet alleen handig gereedschap voor een organisatie, het is ook een proces. Daarom is het implementeren van een gedegen PLM-strategie noodzakelijk om het beheer, de communicatie en de samenwerking van informatie en data gedurende de volledige levenscyclus van een product te verbeteren. Ander onderdeel van de dienstverlening van Dizain-Sync is het ontwikkelen van plug-in’s voor systeemberichten en van plug-in’s voor instellingen. Tenslotte is designdata-management een belangrijke stap in productbeheer. Zo kunnen ontwerpers het designwerk goed blijven volgen.