Clearscope

Clearscope uit ondernemend Enschede in Twente, helpt startende bedrijven hun vleugels internationaal uit te slaan. Want het betreden van buitenlandse markten brengt een nieuwe dynamiek in elk startend of groeiend bedrijf. Clearscope helpt ondernemers om grensverleggende focus aan te brengen en feitelijk onderbouwde keuzes te maken voor hun doellanden.

logo Clearscope
Continue reading below
Toegewijd internationaal ondernemen

De bewezen ‘Lean Customer Development’-aanpak van Clearscope helpt ondernemingen om hun commerciële benadering te optimaliseren en te internationaliseren. Het bedrijf ondersteunt om een pragmatisch businessmodel en een bijpassende verkoopstrategie te realiseren, die beiden recht doen aan de identiteit van de startende of groeiende onderneming. Steeds in lijn met de digitale tijdsgeest.

Fasegewijze aanpak

Zo worden veranderingen sneller omgezet in marktgerichte kansen en acties, wordt de time-to-market verder verkort en blijft een heldere blik op de – internationale – klantontwikkeling gegarandeerd. Clearscope begeleidt ondernemers in drie fasen. Eerst wordt door reflectie en visievorming een toekomstgerichte strategie geformuleerd. Vervolgens wordt het inhoudelijke bedrijfsverhaal gecreëerd. Om tenslotte te kunnen komen tot activatie voor klantgerichte marketing en sales. Alles bij elkaar levert dat commercieel strategische bewustwording op die grenzen verlegt.

Zakelijke ontwikkeling

Klanten van Clearscope zijn startups, scale-ups en mkb-organisaties die (inter)nationaal willen groeien, de zogeheten speed-ups. Als dienstverlener richt het bedrijf zich met toekomstgerichte businessdevelopment met name op higtech-ondernemingen in de maakindustrie, cleantech en op de leisure-industrie.

Contactinformatie

Clearscope BV, Business Development & Sales2Germany
Oldenzaalsestraat 136
7514 DT Enschede
+31(0)6 4611 8795 e.eggert@clearscope.nl www.clearscope.nl