Startup24

Wil jij je ondernemersvaardigheden vergroten door middel van een workshop en samen met je teamgenoten een actueel businessplan ontwikkelen? Startup24 is back! In het weekend van 16 en 17 november organiseert Novel-T een nieuwe editie van Startup 24 in Enschede. Ervaar het ondernemerschap, ontmoet expert en raak geïnspireerd in deze geweldige 24-uur!

global goal icon

global goal icon

Event details

When: 16 November 2018
Time: 15:30
Organizer: Novel-T
Location: Brouwerijstraat 1 7523 XC Enschede

Global Goal

global goal icon
Van idee tot businessplan

Nadat de teams zijn ingedeeld, krijg je aan de hand van drie praktijkgerichte workshops over Lean Validation, Business Model Canvas en Pitching, alle informatie, kennis en tips over het starten van een bedrijf. Tussen de workshops door moet jij samen met je team, binnen 24 uur een compeet bedrijfsconcept ontwikkelen dat je aan het einde van de 24 uur gaat pitchen aan de jury. Een eigen idee is niet noodzakelijk, maar als je een eigen idee hebt is dit de kans om je idee om te zetten in een ect concept. 

 

Naast hard werken, is er veel ruimte om te ontspannen, plezier te hebben en te netwerken met andere deelnemers.

 

Tijdens Startup24 zijn er verschillende prijzen te winnen! Het team met het beste innovatieve idee en die tijdens Startup24 de meeste stappen heeft gezet wint de hoofdprijs van € 250,-! 

Over Startup24

Startup 24 Enschede maakt deel uit van het nationale Startup 24-evenement, geïnitieerd door StartupDelta. Het is een laagdrempelig evenement voor studenten van alle achtergronden, of het nu gaat om business, engineering, informatica, natuurkunde, sociologie, aardrijkskunde, rechten, marketing, geneeskunde, kinderopvang, lesgeven, communicatie etc. Het doel: ideeën omzetten in een gevalideerd concept en om potentiële ondernemende studenten te inspireren en hen bewust te maken van de mogelijkheden om tegelijkertijd student en ondernemer te zijn. Ondernemersvaardigheden geven je de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de wereld, wat je toekomstige carrière een boost kan geven.

 

Vind de ondernemer in jou!