Smart Solutions Festival

Op zoek naar kennis en voorbeelden om met je onderneming in jouw sector innovatief voorop te (blijven) lopen? Doe inspiratie op tijdens het Smart Solutions Festival op 14 juni in Deventer: treed binnen in een wereld van kansrijke innovaties!

global goal icon

global goal icon

Event details

When: 14 June 2019
Time: 13:00 - 18:00
Organizer: Saxion
Location: Stadion de Adelaarshorst Vetkampstraat 1 7416 WK Deventer

Global Goal

global goal icon

Studenten, lectoren en (docent) onderzoekers hebben vele innovatieve oplossingen ontwikkeld voor uiteenlopende uitdagingen en voor verschillende toepassingen. Deze oplossingen kunnen ook van toepassing zijn in jouw onderneming of product. Kortom: noteer deze datum vast in je agenda, want dit mag je niet missen. 

Get Inspired

Zo'n 80 projectgroepen showen hun onderzoeksresultaten en slimme oplossingen voor de vraagstukken van het bedrijf of lectoraat waar ze samen met studenten van verschillende opleidingen opdrachten voor hebben uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de sportschool van de toekomst als mogelijke oplossing voor obesitas, de slaapkamer van de toekomst met 'smart textiles' en een innovatieve manier om medicijnen uit water te filteren. En dat dus allemaal bedacht door de knappe koppen van de toekomst! daarnaast delen lectoren, docentonderzoekers en promovendi graag hun 'state of the art' onderzoeksresultaten. 

 

"Laat je verassen, ga in gesprek en get inspired op vrijdag 14 juni!" 
Smart Talks

13.00 tot 16.00 uur
Tijdens het festival kun je ook luisteren naar een aantal Smart Talks op het gebied van Smart Industry, Areas and Living en Health and Wellbeing. Tijdens deze sessies kun je je laten informeren over allerlei onderzoeksprojecten, waar de onderzoeksgroepen binnen Saxion zich mee bezighouden.

 

Netwerkborrel

16.00 - 18.00 uur