Route Suc6 - Alexander Wijninga

Ben jij benieuwd naar de Route Suc6 van Alexander Wijninga, een jonge ondernemer die barst van het talent en energie en is verkozen tot de beste jonge ondernemer van Nederland? Kom woensdag 27 februari naar Route Suc6!

global goal icon

global goal icon

Event details

When: 27 February 2019
Time: 19:00 - 20:30
Organizer: Novel-T
Location: Willem Wilminkplein 3 7511 PG Enschede

Global Goal

global goal icon

 

Alexander Wijning, CEO en founder van Watermelon vertelt op woensdag 27 februari, in het nieuwe Muziekcafé in de binnenstad van Enschede, over zijn route naar succes. Watermelon is een bedrijf dat zich richt op geautomatiseerde klantenservice met een gepersonaliseerde chatbot. Helaas ging het succesvolle bedrijf door een ‘akkefietje’ met WhatsApp failliet, maar Alexander heeft er destijds voor gezorgd dat het bedrijf een doorstart kon maken. Door dit faillissement is Alexander op jonge leeftijd als ondernemer al bekend geworden met vallen en opstaan. Zijn harde werken en het maken van fouten definiëren ook de basis van de verschillende bedrijven waar hij op dit moment aan het roer staat. Fouten maken en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het de volgende keer beter gaat. 

 

Wil jij weten welke stappen Alexander heeft gezet in zijn route naar succes? Of hoe hij omging met het faillissement van zijn bedrijf en waar zijn drive vandaan kwam om een doorstart te maken? Meld je aan voor Route Suc6 en vraag het aan Alexander. 

Deelname aan Route Suc6 is gratis