Rode Loper 2019

Dé nieuwjaarsbijeenkomst van Twente. In een inspirerend programma kijken we terug op het afgelopen jaar, op de technologieën en innovaties die een bijdrage hebben geleverd aan de Global Goals. Oplossingen uit Twente die antwoord geven op de vragen van 'Mother Earth' (armoede, voedsel, gezondheid, milieuvervuiling en verspilling). Op maandag 7 januari zetten ondernemers in Twente samen de tweede stap naar het behalen van de klimaatdoelstellingen en akkoorden van parijs voor een klimaatneutraal 2030.

global goal icon

global goal icon

Event details

When: 7 January 2019
Time: 19:30 - 23:30
Organizer: Twente Branding
Location: Schouwburgplein 1 7607 AE Almelo

Global Goal

global goal icon

 

In 2015 hebben de Verenigde Naties de ambitieuze agenda opgesteld voor een duurzame ontwikkeling van onze planeet Aarde. De 17 Global Goals moeten een einde maken aan extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering, uiterlijk in 2030. Tal van maatschappelijke verbeteringen en technologische vernieuwingen zijn nodig om de duurzame doelen te bereiken. Twentse bedrijven kunnen concreet bijdragen, kansen pakken en grote impact hebben. De wereld vraagt. Twente heeft de antwoorden!

 

De toekomst van 2030 begint dus anno nu. Elk bedrijf – hoe groot of klein ook – kan dagelijks concreet bijdragen aan het vergroten van positieve impact en het verminderen van negatieve impact. Elke onderneming of organisatie kan het verschil maken. Voor onze opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers, gemeenschap en de Aarde.

 

Rode Loper 2019

Tijdens de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst op maandagavond 7 januari 2019 kijken we terug op het ondernemende jaar 2018 en vieren we de successen. Tegelijkertijd inspireren we elkaar om ook in het nieuwe jaar 2019 en de daarop volgende jaren voorop te blijven lopen. De toekomst is aan ‘innovaties met een missie’: slimme oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Die uitdagingen gaan we met elkaar aan voor klimaatverbetering, volhoudbaarheid, circulariteit en inclusiviteit.

 

"Voor jou rollen we aan de start van het nieuwe jaar 2019 weer de Rode Loper uit. Met elkaar gaan we ondernemend aan de slag. Samen verbinden we de wereld aan Twente."

 

Houd de komende maanden Twente.com en onze sociale media in de gaten voor updates en informatie over het definitieve programma van de Rode Loper 2019. Deze uitnodiging wordt je aangeboden namens de gezamenlijke Twentse netwerkorganisaties.

 

Lees hier meer over de Global Goals

De Rode Loper 2019 is een initiatief van de Twentse netwerkorganisaties en wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en provincie Overijssel