Laval Virtual

Europa’s grootste VR/AR & Immersive technologies beurs.

 Laval Virtual 2019 verzamelt de VR/AR community gedurende een 3-daags inspirerend, ultramodern, B2B georiënteerd beurs- en conferentieprogramma in Laval, Frankrijk

global goal icon

global goal icon

Event details

When: 20 Up to and including 23 March 2019
Time: 09:00 - 18:00
Organizer: NBSO Nantes, WTC Twente

Global Goal

global goal icon

Het VR/AR avontuur in Laval begon 21 jaar geleden, door het initiatief van de toenmalige burgemeester en minister van technologie,  François d’Aubert. Hij zag dat er op het gebied van Virtual Reality een toekomst lag voor zijn stad. Nu 21 jaar later is de beurs Laval Virtual Europa’s meest prominente beurs op dit gebied.

Een paar cijfers: de editie van 2018 telde 300 exposanten en 7.900 professionele bezoekers, afkomstig uit 45 landen verdeelt over 9000 m² beursoppervlakte.

Holland Virtual Lounge

Van 20 tot 22 maart organiseert NBSO Nantes in samenwerking met het World Trade Center Twente een Holland Lounge van 48m². Nederlandse bedrijven kunnen exposeren op deze B2B beurs door deelname aan de gemeenschappelijke Holland Lounge om zo gerichte contacten in Frankrijk en Europa te leggen. U ontmoet in Laval business partners uit verschillende sectoren, waaronder de luchtvaart -en automotive industrie alsmede de medische, maritieme, retail, cultuur en sport sectoren.

De Laval Virtual beurs is dichtbij huis; Laval ligt op ongeveer 7 uur rijden van Nederland en er zijn goede trein (Thalys/TGV) – en vliegverbindingen.

Deelnamekosten per ondernemer € 3.500 ex btw – inzet missievoucher mogelijk

Deelnemende MKB bedrijven met minder dan 25% exportomzet of niet langer dan 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen voor deze collectieve activiteit een missievoucher (Voucher Collectieve Activiteit) aanvragen voor een financiële tegemoetkoming van maximaal 50% van de deelnamekosten tot maximaal € 1.500 (exclusief btw).

Bij de prijs inbegrepen:
  • Inschrijfkosten, elektriciteit, wifi en vermelding in de catalogus (ter waarde van EUR 450)
  • Expositieruimte in gezamenlijke Open Space op de Hollande Lounge met beschikking over tafels en stoelen en een groot TV scherm voor de presentaties
  • Catering op de stand
Niet bij de kosten inbegrepen:
  • Reis- en overnachtingskosten (NBSO Nantes kan adressen voor hotels doorgeven)
  • Maaltijden (lunch en avondeten)
  • Extra kosten Wifi

Indien u uw materiaal wilt instaleren dan is dat voor eigen rekening