Senior Consultant Europese subsidies

Vindsubsidies is op zoek naar een Senior Consultant Europese subsidies

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Dit zijn maatschappelijke vraagstukken waarvoor onze commerciële en publieke opdrachtgevers oplossingen ontwikkelen. Subsidies ondersteunen MKB bedrijven, groot bedrijven en publieke organisaties bij het realiseren van hun innovatieve projecten om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Help jij bedrijven en kennisinstellingen om hun projecten te financieren?


Als consultant wordt je onderdeel van team NL/EU. Je werkt met ervaren collega’s aan projecten voor zowel hightech (MKB) bedrijven, academisch (medische) centra, publieke organisaties als (inter-) nationale consortia. Zo ontwikkel je de kennis en vaardigheden om zelfstandig projecten uit te kunnen voeren. Je bent van nature nieuwsgierig naar nieuwe onderzoeksrichtingen, nieuwe technologieën en actuele ontwikkelingen in de maatschappij. Deze eigenschappen combineer je de ambitie om onze opdrachtgevers te helpen bij het financieren van hun onderzoeks- en innovatieprojecten.

Functievereisten

 • Een afgeronde WO opleiding, minimaal MSc (afgerond promotieonderzoek (PhD) is een pré)
 • Sterke interesse in en aantoonbare affiniteit met technologische ontwikkelingen in verschillende domeinen (bijv. Life Sciences, Energie, Voeding en Klimaat).
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring m.b.t. het opstellen van subsidieaanvragen voor Europese subsidieprogramma’s (bijv. Horizon2020, HorizonEurope of Interreg)
 • Een sterke motivatie om onze opdrachtgevers te willen helpen met het financieren van hun innovaties.
 • Een goede gesprekspartner die kan samenwerken met collega’s en externe opdrachtgevers.
 • Een goede stressbestendigheid (omgaan met deadlines).
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is essentieel.

Aanbod

 • Een salaris tussen €3.000 - €5.000 per maand, afhankelijk van ervaring en potentie;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • Thuiswerk- en internetvergoeding;
 • Volop kans om jezelf te ontwikkelen via de Vindsubsidies Academy, zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt;
 • Naast de werkplekken op onze kantoren (Utrecht, Deventer, Enschede, Venlo, Maastricht, Breda, Amsterdam, Nijmegen), kun je ook deels remote werken. Je krijgt hiervoor de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten;
 • Veel vrijheid om je eigen werktijd in te plannen;
 • De kans om bij te dragen aan gave maatschappelijk relevante projecten.
 • Een gezellig kennisteam met gelijkgestemde collega’s waarbij jij een bijdrage kan leveren aan verdere ontwikkeling van dit team;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Bedrijfsprofiel Vindsubsidies

Vindsubsidies is een onafhankelijk adviesbureau dat al ruim 25 jaar een totaalpakket aan diensten en producten aanbiedt op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Je komt te werken in een platte organisatie met circa 140 professionals die onze opdrachtgevers helpen om hun grenzen te verleggen. Onze branche heeft misschien een stoffig imago, maar Vindsubsidies is dat juist niet! Ons aanpassen aan de veranderende wereld zien wij als iets vanzelfsprekends.


Je collega’s beschikken over verschillende expertises, onder andere ICT, Energie, Life Sciences & Health, Chemie en Logistiek. Je wordt daarmee onderdeel van een dynamisch en groeiend bedrijf van waaruit projecten worden uitgevoerd binnen verschillende sectoren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vindsubsidies. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 581-583
7521AG ENSCHEDE
088-202 04 00