Consultant Publiek Zuid

Vindsubsidies is op zoek naar een Consultant Publiek Zuid.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Vanuit ons gespecialiseerde Team Publiek Zuid werken wij voor verschillende typen overheidsorganisaties, bijvoorbeeld gemeenten, provincies, regionale samenwerkingsverbanden en onderwijsinstellingen. Voor deze organisaties vragen wij subsidie aan, zijn wij verantwoordelijk voor het projectmanagement en voeren wij detacheringsopdrachten uit. Ook worden wij regelmatig ingezet als projectleider en kwartiermaker. Ons werkterrein is breed, van duurzame innovaties, mobiliteit tot thema’s als aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt, leven lang ontwikkelen en regionale economie.

Functievereisten

In je rol als consultant publieke sector werk je aan de uitvoering van diverse beleidsthema’s voor overheidsorganisaties. Je hebt kennis van en ervaring met het aanvragen van subsidies en het managen van projecten. In je rol als ben je tevens bezig met het verantwoorden van projecten met provinciale, nationale en Europese subsidies. Je stelt de (financiële) projectadministratie op en ondersteunt bij de bijbehorende administratie.


Je bent enthousiast en ambitieus, neemt graag initiatief en gedijt in een informele werksfeer. Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke processen en met je schriftelijke en communicatieve vaardigheden schrijf je overtuigende voorstellen en beleidsstukken. Als consultant ben je ondernemend, flexibel en een ware aanjager. Je weet anderen te stimuleren en vooruit te helpen, en je begrijpt hoe je diverse belangen effectief kunt behartigen. Je werkt graag aan verschillende projecten en vindt het ook leuk om gedetacheerd bij de klant een opdracht voor langere tijd uit te voeren. Kortom, als consultant ben jij een inspiratiebron met een drive om concrete resultaten te behalen. Word onderdeel van ons bevlogen team en maak impact op de groei en ontwikkeling van de publieke sector in Nederland!


Dit breng je mee:


 • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld Management, Economie en Recht, Bedrijfs- of Bestuurskunde;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Sterke interesse in en aantoonbare affiniteit met overheidsbeleid in relatie tot maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen;
 • Je bent ondernemend en neemt het initiatief tot nieuwe projecten;
 • Ervaring met het aanvragen, monitoren en verantwoorden van subsidies (bijvoorbeeld Interreg, ESF, LIFE);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Een bruto salaris tussen €3.700 en €5.000 per maand, afhankelijk van ervaring en potentie;
 • Reiskostenvergoeding of leaseauto, en een interessante bonusregeling;
 • Een dienstverband van 12 maanden. Werkt het? Na een positieve evaluatie bij afloop van deze periode bieden we je graag een vast dienstverband.
 • De kans om bij te dragen aan gave maatschappelijk relevante projecten
 • Laptop en iPhone;
 • Standplaats Venlo of Deventer;
 • Je mag tevens flexibel werken vanuit onze kantoren te Maastricht, Breda, Amsterdam, Utrecht, Deventer, Venlo, Druten of Enschede en ook vanuit huis;
 • Flexibiliteit in werktijden;
 • Volop kans om jezelf te ontwikkelen via de Vindsubsidies Academy zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt;
 • Een gevarieerde en uitdagende job in een informele omgeving;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Bedrijfsprofiel Vindsubsidies

Vindsubsidies is een onafhankelijk adviesbureau dat al ruim 25 jaar een totaalpakket aan diensten en producten aanbiedt op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Je komt te werken in een platte organisatie met circa 190 professionals die onze opdrachtgevers helpen om hun grenzen te verleggen. Onze branche heeft misschien een stoffig imago, maar Vindsubsidies is dat juist niet! Ons aanpassen aan de veranderende wereld zien wij als iets vanzelfsprekends.


Je collega’s beschikken over verschillende expertises, onder andere ICT, Energie, Life Sciences & Health, Chemie en Logistiek. Je wordt daarmee onderdeel van een dynamisch en groeiend bedrijf van waaruit projecten worden uitgevoerd binnen verschillende sectoren.


Je komt te werken in een geweldig team en zult een uitdagende werkomgeving hebben. We staan met en voor elkaar, zijn betrokken en enthousiast en hebben een passie voor ons werk. Kwaliteit voor onze klanten is voor ons een speerpunt. Teamspirit en gezelligheid zijn hierbij belangrijke kernwoorden zonder dat we het zakelijke uit het oog verliezen. Je krijgt de kans om mee te werken aan mooie plannen van onze klanten. Duurzame en innovatieve plannen die in de toekomst het verschil kunnen maken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vindsubsidies. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 581-583
7521AG ENSCHEDE
088-202 04 00