HR Adviseur

Meebouwen aan een sterke en professionele HR afdeling in een omgeving waar producten worden ontwikkeld op het randje van het maakbare. Ben jij iemand die van aanpakken houdt? Voel je je prettig in een dynamische omgeving die vol staat van technische ontwikkeling? Word dan provincie Overijssel hun nieuwe collega!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Functie informatie

Wat ga je doen?Je bent de sparringpartner voor de leidinggevenden van VDL ETG T&D op de locatie in Almelo. Samen met de leidinggevenden zorg je voor gestroomlijnde HR processen en geef je hen gevraagd en ongevraagd advies. Met jouw ervaring en enthousiasme coach en ondersteun je leidinggevenden op het gebied van allerlei HR thema’s. Daarnaast ben je proactief bezig met het leveren van een bijdrage aan tactische HR processen en vraagstukken van VDL ETG T&D en de ‘war on talent’.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Ondersteunen van leidinggevenden op het gebied van werving, on-boarding en performance management;
 • Stroomlijnen van het wervingsproces samen met onze recruiters;
 • Advies geven over o.a. arbeidsvoorwaardelijke zaken, wetgeving, cao en verzuim;
 • Optreden als partner in business voor leidinggevenden om samen met hen een klimaat te creëren waarin onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen;
 • Verder uitbouwen van de structuur in de bestaande HR processen en systemen;
 • Meedenken en richting geven aan de positionering van HR binnen VDL ETG T&D en zorgen voor aansluiting bij de HR strategie van VDL Groep.

Functievereisten

Functie eisen

Wat breng je mee?Met expertise en warmte zorg je voor tevredenheid bij leidinggevenden én medewerkers van VDL ETG T&D. Met je flexibiliteit en resultaatgerichte aanpak weet je op professionele en overtuigende wijze collega’s te adviseren. Ook ben je ondernemend, organisatiebewust en werk je graag samen. Jouw bijdrage zorgt er voor dat leidinggevenden zo goed mogelijk in staat zijn om hun mensen te laten renderen en ontwikkelen. Zij ervaren ondersteuning, aandacht en een goede gesprekspartner die de business begrijpt. Bovendien beschik je over:

 • Inhoudelijke kennis van zaken om ons snel groeiende bedrijf te ondersteunen het HR beleid uit te voeren en op een hoger niveau te brengen;
 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding en minstens 5-7 jaar ervaring in een HR advies rol binnen de profit sector;
 • Goede samenwerkingsvaardigheden en een praktische instelling;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse én de Engelse taal.

Aanbod

Aanbod

Hoe zien onze arbeidsvoorwaarden er uit?Uitdagend werk, informele sfeer, een hoog niveau van eigen verantwoordelijkheid en volop mogelijkheden jezelf professioneel te ontwikkelen. Bovendien ontvang je:

 • Een marktconform salaris;
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Winstdeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Volop persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen;
 • Diverse collectiviteitsregelingen.


Bedrijfsprofiel VDL Enabling Technologies Group

Organisatieomschijving

Word jij graag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen? Om producten te ontwikkelen op het randje van het maakbare? Dan past VDL ETG T-D perfect bij jou! Met een team van 200 enthousiaste en gedreven collega's ontwikkelen we complexe en innovatieve mechatronische modules en systemen. In je werk lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van hightech apparatuur voor computerchips, het bestrijden van ziekten, het onderzoeken van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen. Dat doe je voor verschillende internationale klanten in de halfgeleiderindustrie (semiconductor), analytische, science, solar, led, medische en aerospace industrie. Werken bij VDL ETG T-D betekent veel vrijheid en diversiteit. We bieden je technische uitdagingen op het gebied van engineering en projectmanagement met specialisaties in elektronica, mechatronica, software en fysica. In multidisciplinaire teams werk je samen met de klant, ontwikkeling en productie in binnen- en buitenland. Hierbij krijg je alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie. VDL ETG is een unieke werkgever door de combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder één dak, een informele en open werksfeer en doorgroeimogelijkheden in onze locaties in Eindhoven, Almelo, Trübbach (Zwitserland), Suzhou (China), Singapore en Fremont (USA). Ben jij iemand die van aanpakken houdt? Een techneut in hart en nieren? Word dan onze nieuwe collega!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornsestraat 345
7601 PB ALMELO
0546 - 540 531