Projectleider NPI

Ben jij een doortastende projectleider met ruime ervaring in het begeleiden van complexe projecten? Fungeer jij graag als schakel tussen productontwikkelaars en de productievloer? Dan komen jouw talenten als project manager op de afdeling New Product Introduction bij VDL ETG Almelo zeker tot zijn recht!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als projectmanager ben je in hoofdzaak verantwoordelijk voor het maken van projectplannen, de coördinatie en realisatie van ontwikkelingsprojecten binnen de randvoorwaarden en gestelde budgetten.De werkzaamheden bestaan uit:

 • het initieel definiëren van een plan van aanpak, inclusief de gestelde randvoorwaarden en doelstellingen voor verschillende projecten
 • het zorgvuldig samenstellen van de projectteams en het bewaken en bijsturen van de effectiviteit en efficiency van de teams en hun werkwijzen
 • het aansturen en ondersteunen van de project teamleden, inclusief het definiëren en verdelen van taken en verantwoordelijkheden binnen het project
 • het ondersteunen van de Factory Engineer bij het opstellen van een gedetailleerd plan voor de technische uitvoering van het project. Dit plan moet passen in de randvoorwaarden van het project.
 • het plannen en beheersen van de capaciteit, de kosten en de budgetten binnen het project in relatie tot de overeengekomen mijlpalen en doelstellingen
 • het maandelijks rapporteren van de status, voortgang en financiën van het project
 • het bewaken van de kwaliteit van de in - en output van het project inclusief de bijbehorende rapportage

Functievereisten

Wij zoeken een proactieve, zelfstandige projectleider met een klantgerichte houding, organisatiesensitiviteit en een overtuigende teambuilder.

 • HBO/WO werktuigbouwkunde/mechatronica
 • een analyticus met een passie voor productie en techniek
 • ervaring in de rol van projectleider binnen een complexe technische organisatie.
 • je hebt doorzettingsvermogen en bent vasthoudend
 • je ervaart het als een uitdaging om tegen de stroom in te roeien
 • besluitvaardig, data snel kunnen analyseren en conclusies trekken
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij je goed kunt samenwerken op alle niveau's
 • commercieel ingesteld en onderscheidend door je technische kennis
 • praktische kennis van planningsprogramma's

Aanbod

Werken bij VDL ETG Almelo betekent dat je onderdeel bent van het internationale industriële familiebedrijf VDL, waar continuïteit hoog in het vaandel staat. Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Daarnaast zijn er binnen VDL ETG Almelo uitstekende arbeidsvoorwaarden en er zijn vele mogelijkheden om door te groeien.

Bedrijfsprofiel VDL Enabling Technologies Group

Ligt jouw passie bij techniek? Wil jij producten maken die op het randje van het maakbare zijn? En werken met de allernieuwste technieken? Bij VDL ETG Almelo ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is. Wij werken o.a. aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten en het onderzoeken van het heelal. Met een team van ongeveer 600 enthousiaste en gedreven collega's ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur. Dat doen we voor internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie. Werken bij VDL ETG Almelo betekent veel variatie in je werk en samenwerken in een open en informele sfeer. Je krijgt alle kansen om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan ons succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie. De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder een dak maakt VDL ETG Almelo een unieke werkgever. Hou je van complexe technische uitdagingen? En ben je pragmatisch en ambitieus? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VDL. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornsestraat 345
7601 PB ALMELO
0546 - 540 531