Technisch onderwijsassistent biologie

Ben jij gebiologeerd door alles wat leeft, groeit en bloeit en wil je collega’s ondersteunen om deze passie over te brengen op leerlingen? Wil jij leerlingen verrassen en verbazen met de wereld op microscopisch niveau en de natuur in de breedste zin van het woord? Dan is Stichting Carmelcollege op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
1-9-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als technisch onderwijsassistent biologie ondersteun jij onze docenten bij het verzorgen van lessen biologie aan leerlingen op onze locatie. Je zet practica klaar, denkt mee bij de totstandkoming van practica en zorgt ervoor dat na de les de werkruimte en materialen weer schoon en opgeruimd zijn.


Verder zorg je voor ondersteuning tijdens de uitvoering van practica en help je de leerlingen van de examenklassen bij het onderzoek tijdens de profielwerkstukken.

Functievereisten

  • Je krijgt energie van het contact met leerlingen en bent pedagogisch onderlegd;
  • Je bent een inspirator voor onze leerlingen en met de juiste toon en houding leer je hen kennismaken met en breng je hen verder in de ontwikkeling van hun ontwikkelingsproces;
  • Je bent (bijna) minimaal in het bezit van een diploma technisch Onderwijsassistent mbo-niveau 4 en hebt affiniteit met het vak Biologie;
  • Je bent goed in staat om samen te werken.

Aanbod

Wij bieden een baan van 0,5 fte. Je krijgt een contract van 1 september 2024 tot en met 31 juli 2025. Je ontvangt een passend salaris vanuit de CAO VO; schaal 6 maximaal €3.257 bruto per maand bij een volledige baan.


Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. 


  • We investeren graag in jouw ontwikkeling.
  • Je komt te werken op een school met een positieve en collegiale werksfeer.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Het Pius X College en Scholengemeenschap Canisius vormen een katholieke onderwijsinstelling met vier locaties in Almelo, Tubbergen en Rijssen, die een breed onderwijsaanbod verzorgen aan ongeveer 2600 leerlingen. Pius en Canisius zijn hechte leer- en leefomgevingen met een eigen identiteit en geven actief vorm aan hun verbondenheid met leerlingen, medewerkers en de omgeving. Beide scholen hebben een sterk regionale functie en zijn nauw verbonden met de streek Twente en de inwoners van deze streek.


De Pius X College locatie Almelo is een dynamische mavo, havo, vwo-school. Waarbij we naast regulier onderwijs ook tweetalig onderwijs aanbieden voor de onderbouwleerlingen. Het is een school met veel mogelijkheden, zowel voor de leerlingen als voor het personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer. Onze slogan is “Het gaat om jou!” Met plezier naar school gaan zorgt ervoor dat er ruimte is om te leren. Het welbevinden van elke leerling staat daarom bij ons hoog in het vaandel en we werken elke dag om het maximale uit onze leerlingen te halen. De locatie Almelo telt ongeveer 500 leerlingen en 55 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555