Docent biologie en gezondheid

Ben jij een bron van kennis op het gebied van biologie en gezondheid en heb je zin om met onze leerlingen te werken? Ben jij naast docent een coach voor leerlingen en werk jij graag met veel practica? Wil jij dit schooljaar aan de slag bij het Twents Carmel College in Oldenzaal? Dan maken ze graag kennis met je!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je geeft lessen biologie en gezondheid aan leerlingen in klas 1 en 2 van het vmbo en havo/vwo. Je komt te werken in een enthousiast en ervaren team, bestaande uit docenten en onderwijsassistenten. Op de locatie zijn diverse onderwijskundige ontwikkelingen in gang gezet. Kenmerken van het team zijn collegialiteit, samenwerking en een positieve sfeer. Samen met jouw collega's uit de sectie werk je aan een uitdagend onderwijsaanbod rijk aan practica, waarmee het lukt om de leerlingen uit te dagen het beste uit zichzelf te halen.

Functievereisten

Je investeert in je relatie met de leerlingen, je bent bekend met het gedachtengoed van de ‘6-rollen van de docent’ en past deze rollen adequaat toe in je lessen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen om de leerlingen op maat te bedienen en het beste uit de leerlingen te halen. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten kan je leerlingen motiveren en coachen op eigenaarschap. Door je affiniteit met de onderbouw vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep. Net als je collega’s pak je graag dingen op en ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerling. Je staat open voor de rol van mentor en coach.


Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak biologie en gezondheid. Met jouw motiverend vermogen en liefde voor het vak is het voor jou heel normaal leerlingen wegwijs te maken in het vak biologie. Ook als beginnend docent of docent met een gezondheidskundige achtergrond willen ze je oproepen om te schrijven. Zij bieden de ondersteuning en samenwerking om er een mooi jaar van te maken met de leerlingen en collega’s. Ze zijn altijd in ontwikkeling en jij vind het mooi om te werken aan de ontwikkeling van je vak en het onderwijs op de school.


Aanbod

Het betreft een parttime functie van 0,6 – 0,9 fte, waarvan 0,3 fte ter ziektevervanging voor nog onbekende duur en 0,6 fte tot einde schooljaar. Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO-VO ontvang je een salaris van maximaal € 4.301,- per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo, havo en vwo (atheneum en gymnasium).


Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 500 medewerkers.


Op de locatie De Thij verzorgen 100 medewerkers het onderwijs voor ruim 900 leerlingen. Op onze leerlingen zijn we trots en met onze klassen kan je als docent heerlijk werken! Het lesaanbod varieert van vmbo tot en met havo/vwo in leerjaar 1 en 2. Nieuwe collega's worden ingewerkt door een vakcoach en krijgen intensieve begeleiding op didactisch gebied.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555