Netwerkspecialist

Wij hebben jouw hulp nodig bij het bereiken van ons Big Hairy Audacious Goal: Speakup wil in 2030 miljoenen mensen met elkaar gaan verbinden. Om deze ambitie te kunnen realiseren is het belangrijk om ons netwerk sterk en flexibel te houden. Ben jij de nieuwe netwerkspecialist die ons daarbij komt helpen? 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als netwerkspecialist...

Onderhoud, beheer en bewaak jij de infrastructuur van het (telefonie)netwerk van Speakup om zo de maximale beschikbaarheid voor onze klanten te kunnen blijven garanderen. Word jij het gelukkigst van technische uitdagingen waarin je jezelf helemaal vast kan bijten? Als ervaren autodidact ben je continu oplossingsgericht bezig en krijg je er een kick van om ingewikkelde problemen op te lossen. Je vindt het leuk om ook af en toe met klanten en leveranciers te sparren over technische problemen. Uiteraard ben je ook laaiend enthousiast over open source software en VoIP! 

Bedrijfsprofiel Speakup

Weinig stropdassen en veel sneakers Speakup verbindt mensen met elkaar door telecommunicatie, waarin ieder individu een andere voorkeur heeft om in contact te treden met het andere of diverse individuen. Speakup is een technische organisatie, met een open cultuur en laagdrempelige benadering richting klanten, partners en relaties. Je ziet bij Speakup dan ook weinig stropdassen, maar heel veel sneakers. Speakup gelooft in de inzet van hun eigen Smart(er) Netwerk, waarin de hardware die gebruikt wordt meer en meer ondergeschikt raakt aan de technologie. Dagelijks ontwikkelt Speakup met veel plezier innovatieve telecommunicatie oplossingen en bieden een compleet pakket aan diensten voor met name de zakelijke gebruiker.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Speakup. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 6
7521PK ENSCHEDE
088 - 7732 587