Teamleider Mechatronica en Metaal

Remo is op zoek naar een Teamleider Mechatronica en Metaal.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Je coacht en motiveert jouw mensen met passie voor het vak. Je ziet kansen en mogelijkheden om jouw afdeling Mechatronica en Metaal aantrekkelijk te maken en te houden voor (toekomstige) studenten. Je leest het goed, een hele leuke job!

Bedrijfsprofiel REMO

Wij zijn dé plek waar jongeren middels een BBL traject opgeleid worden in de techniek (duurzame installaties, metaalbewerken, elektrotechniek, installatietechniek en mechatronica) en tot het behalen van een vakdiploma worden ze door ons begeleid. Zo wordt een hele generatie techneuten klaargestoomd voor de toekomst!

Maar niet alleen jongeren, ook vakmensen en techneuten worden bij ons opgeleid, bijgeschoold of omgeschoold. Deze mensen kunnen middels een ‘Leven Lang Ontwikkelen’ (LLO) zich blijven ontwikkelen om zodoende goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. Kern van de aanpak LLO is het stimuleren van de eigen regie van mensen op hun loopbaan, zodat ze zich blijven ontwikkelen. Wij bij REMO zorgen ervoor dat deze ontwikkeling aansluit op de veranderende vraag vanuit de arbeidsmarkt.

Dit doen wij samen met het ROC van Twente. REMO is verantwoordelijk voor het praktijkgedeelte van de opleiding en het ROC voor de theorie. Door die samenwerking is de werknemer verzekerd van een goede praktische en theoretische opleiding.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Remo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 50
7461 AK RIJSSEN
0548 - 515152