Support Specialist

Moneybird is op zoek naar een Support Specialist. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

“Als Support Specialist is het elke dag weer een leuke uitdaging om de meest uiteenlopende vragen van ondernemers te beantwoorden. "Over de btw, facturen of onze Moneybird betaalrekening. Die informatie bieden we op verschillende manieren aan: per mail, chat, via live sessies en webinars of in onze Kennisbank.” Gladys, Support Specialist.


Hoe werken we samen?

Elke dag een beetje beter

Zie jij iets dat beter kan aan het product Moneybird? Met Shape Up schrijven we allemaal mee aan projectpitches en blijven we bouwen aan innovatieve oplossingen. We leren continu en worden elke dag een beetje beter. Als boekhoudpakket en samen als collega’s. We werken met coaches en geven elkaar eerlijke feedback. Loopt een ondernemer tegen een probleem aan? Je zorgt ervoor dat dit probleem wordt verholpen, alleen of samen met een collega.


Vrijheid om de beste versie van jezelf te zijn

Moneybird voelt als je eigen onderneming en eigen inbreng stimuleren we. Zo wordt Moneybird steeds mooier en maken we steeds meer impact op het leven van de ondernemer. Vrijheid en flexibiliteit vinden we belangrijk. Elke werknemer is uniek, en daarmee ook zijn of haar behoeftes. Bij Moneybird bepaal je zelf op welke tijden en waar je werkt.


Harmonieuze werkomgeving

Naast het beste product en een goede werk-privé balans, vinden we het ook belangrijk dat de sfeer goed is en iedereen zich fijn voelt. We lunchen elke dag met elkaar op ons kantoor in Enschede. Op vrijdagen stoppen we een uurtje eerder om te borrelen en we hebben geregeld leuke uitjes.


Jouw functie

Wat je gaat doen als Support Specialist bij Moneybird

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid als Support Specialist is om de Moneybird gebruiker te ontzorgen. Omdat wij ervoor gekozen hebben om geen telefonische ondersteuning te bieden, beantwoord jij de vragen van de ondernemer via de mail of live chat. Je zal merken dat geen enkele vraag hetzelfde is. De ondernemer stelt aan ons vragen over de werking van Moneybird, hun financiële administratie of de Moneybird betaalrekening.


Omdat wij het bij Moneybird belangrijk vinden dat jij als Support Specialist de ondernemer gericht kan ondersteunen, krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren in een bepaald thema en een extra taak naast je reguliere verantwoordelijkheden op te pakken.


Een dag uit het leven van een Support Specialist

Jij hebt als Support Specialist een gevarieerde werkomgeving. De dag begint met scannen van de kanalen #planning en #support in Slack (ons chatprogramma) om te kijken of er belangrijke zaken zijn die je moet weten. Daarna duik je in Freshdesk (onze support tool) om vragen van ondernemers te beantwoorden. Om half 10 bespreek je tijdens het supporters koffiemoment de urgente vragen en de planning van die dag. Dit kan vanuit huis of op het Moneybird kantoor. Vervolgens ga je aan de slag met het beantwoorden van de vragen die de ondernemers die dag aan ons stellen, want ons streven is om binnen één werkdag de vragen te beantwoorden. Kom je er niet uit met een ondernemersvraag? Wees gerust, je Support collega’s staan voor je klaar om je te helpen.

Functievereisten

 • Je hebt ervaring met klantenservice. Zo niet, dan leer je dat snel bij ons!
 • Jij weet als geen ander hoe jij een klant blij maakt.
 • Ervaring in de financiële dienstverlening is een pluspunt.
 • Affiniteit met financiële producten.
 • Je schrijft duidelijk en makkelijk in het Nederlands. Engels is een pré. 
 • Je wil graag nieuwe dingen leren en hebt HBO werk- en denkniveau. 
 • Je kunt goed met online tools overweg.

Aanbod

 • Een goed salaris: vanaf € 3.099,- bruto/maand o.b.v. 40 uur/week. 
 • Een groot pakket met de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden: 
 • Pensioenvergoeding: 4% over je bruto salaris en een gesprek met een pensioenadviseur als je in dienst komt..
 • Reiskosten van € 0,23 per km (min. afstand 10 km) en een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.
 • Jaarlijks 30 vakantiedagen.
 • Een mooie winstdelingsregeling.
 • Op kantoor elke dag verse lunch, een werkplek met Macbook, Apple toetsenbord/muis, 27’’ beeldscherm en verstelbare zit-sta-bureaus, vrijdagmiddagborrel en de mogelijkheid tot tafeltennis of -voetbal.
 • Je bepaalt zelf waar je werkt. Op kantoor bieden we verschillende soorten werkplekken en we helpen je je thuiswerkplek goed in te richten.
 • Gezellige teamuitjes: We hebben een jaarlijks winter- en zomer-uitje, net als een jaarlijkse Moneybird BBQ. Daarnaast mogen de projectgroepen tijdens iedere nieuwe shape-up cycle een etentje/activiteit doen. 
 • Om de week de mogelijkheid om te padellen met collega’s. 
 • Groeipad/persoonlijke ontwikkeling: 360 graden feedback, coachingstructuur en persoonlijk opleidingsbudget. 

Bedrijfsprofiel Moneybird

Moneybird is een innovatief softwarebedrijf uit Enschede. Al ruim 15 jaar verleggen we de grenzen van wat een boekhoudpakket kan. We bouwen elke dag met een team van ruim 60 slimme en enthousiaste collega’s aan het meest complete en automatische pakket voor ondernemers. Zo zijn ze minder tijd kwijt aan hun boekhouding en hebben ze de vrijheid om te doen waar ze goed in zijn: bouwen aan hun bedrijf. Om het groeiende aantal ondernemers persoonlijk en klantgericht te kunnen blijven helpen, zijn wij op zoek naar een nieuwe Support Specialist.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Moneybird. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 35
7523 MC Enschede