Oogarts

MST is op zoek naar een Oogarts

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-5-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
1-9-2024
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wij zoeken een allround, bevlogen oogarts die met ons de visie op oogheelkundige zorg in de regio Twente vorm wil geven. De komende jaren zal verder gebouwd worden aan een topklinisch profiel van de oogheelkunde met daarnaast verdere taakherschikking richting de eerste lijn.


Je werkt nauw samen met de collega’s op de poli en OK. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en oog voor patiënt en collega is dat geen probleem. Daarnaast is jouw affiniteit met opleiden een pré, want je zal je bezig houden met het op peil houden van de deskundigheid en professionaliteit binnen de afdeling. Het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en verder invulling geven aan subspecialisatie behoort tot de mogelijkheden.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: Arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd.  Salaris: AMS, inclusief plusregeling

Uren: 0.8-1.0 FTE

CAO: Ziekenhuizen (AMS)


Daarnaast, een mooie werkplek in een enthousiast team met ruime mogelijkheden voor het uitvoeren van subspecialisatie(s).

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen. Je wordt ontvangen in een ontwikkelende omgeving, waarbij oog voor patiënt én medewerker centraal staan.


De afdeling

De polikliniek oogheelkunde van het MST bestaat uit ruim vijftig medewerkers die zich gezamenlijk inzetten voor topklinische oogheelkunde zorg. In dit team werken vijf oogartsen, physician assistants Oogheelkunde (waarvan één in opleiding), orthoptisten, optometristen, technisch oogheelkundig assistenten (TOA), polikliniek- en phaco-assistenten en medisch secretaresses.


Je vindt ons aan het Koningsplein in Enschede én in het authentieke ziekenhuis in Oldenzaal. Hier beschikken wij over een eigen OK, waar jaarlijks meer dan 2200 staaroperaties worden uitgevoerd. Strabismusoperaties, pterygium en ooglidcorrecties worden ook verricht. De IVI-behandelingen worden zelfstandig verzorgd door onze physician assistants. Op de polikliniek werken we met moderne apparatuur en worden alle spreekuren ondersteund door onze TOA’s. Ook werk je hier nauw samen met de PA’s, optometristen en orthoptisten. Daarnaast wordt hier onderwijs verzorgd voor coassistenten en diverse paramedici.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000