Bijbaan Student Developer

Junior Einstein heeft een positie vrij voor Bijbaan Student Developer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Tijdens je bijbaan als Student Developer ga je het developersteam helpen met het verder ontwikkelen van onze applicaties en pak je in eerste instantie kleine of lichte programmeertaken op. De taken waaraan je werkt, stemmen we samen af op jouw kennisniveau en houden we rekening met jouw interesses. Er is dus ruimte voor jouw eigen inbreng en ideeën. 


Voor deze bijbaan is het belangrijk dat je wat basiskennis van programmeren en code schrijven bezit, bereid bent om uitdagingen aan te gaan en graag wilt leren. Verder vind je het tof om mee te werken aan het optimaliseren en verder ontwikkelen van onze online oefenplatformen, zodat je een steentje bijdraagt aan het creëren van goed online onderwijs voor kinderen op de basisschool. Je kunt goed zelfstandig te werken, maar zoekt ook de samenwerking op en stelt vragen wanneer dit nodig is. 


Zie jij jezelf bij ons werken?


Mooi! Graag maken we van Junior Einstein een nóg groter succes samen met jou! Er is een werkplek voor jou op ons nieuwe kantoor in Enschede. Je hebt de mogelijkheid om je werkuren op werkdagen flexibel in te plannen, zodat het werken bij Junior Einstein perfect naast jouw studie past. Naast werken vinden we het als team belangrijk om behaalde doelen te vieren, daarom organiseren we regelmatig bedrijfsborrels en etentjes.Wat ga je doen?

 • Kleine of lichte programmeertaken oppakken
 • Onze applicaties verder ontwikkelen met het Developersteam
 • Jezelf en jouw programmeerskills verder ontwikkelen

Functievereisten

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je programmeert hobbymatig en/of volgt een ICT-studie
 • Je hebt basiskennis van PHP
 • Je kent Symfony, HTML en (S)CSS
 • Je hebt affiniteit met het (primair) onderwijs
 • Je wilt graag leren en jezelf ontwikkelen
 • Je werkt zelfstandig, maar werkt ook graag met anderen samen
 • Je bent enthousiast en gemotiveerd
 • Je durft vragen te stellen

Aanbod

 • € 13,50 per uur
 • Mooie doorgroeimogelijkheden
 • 8 tot 16 uur per week
 • Zelf in te plannen werkuren tijdens werkdagen
 • Werkplek op ons nieuwe kantoor in Enschede
 • Reiskostenvergoeding
 • Bedrijfsborrels en etentjes met het team

Bedrijfsprofiel Junior Einstein

Junior Einstein is een educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Na de oprichting in 2009 is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van (online) leermiddelen voor kinderen. Inmiddels zijn we hard op weg om ook kinderen in Duitsland en België te voorzien van goed online onderwijs door oefenplatformen speciaal voor deze landen te ontwikkelen.


Door onze oefenplatformen, apps, vele oefenboeken en ander leermateriaal kunnen kinderen op een leuke, goede en verantwoorde manier oefenen met diverse schoolvakken. Op onze websites staan 635.000 oefenvragen, 18.500 uitlegvideo's en 12.800 werkbladen klaar voor kinderen, leerkrachten, remedial teachers en ouders om in ieder kind een Einstein naar boven te halen. Per dag worden er 1,5 miljoen vragen beantwoord, 6.000 werkbladen gedownload en 3.000 uitlegvideo's bekeken. Door ons uitgebreide aanbod behoort Junior Einstein tot één van de grootste educatieve websites met meer dan 250.000 gebruikers!


Het hoofdkantoor van Junior Einstein is gevestigd in Enschede. We werken daar met een gedreven en gemotiveerd team dat bestaat uit 25 collega's. We hebben veel plannen voor nieuwe producten en functionaliteiten en daarom voegen we graag enthousiaste en gemotiveerde collega's toe aan ons team.


Op ons spiksplinternieuwe kantoor hangt een informele werksfeer en kun je op een nagenoeg stressvrije werkplek helemaal jezelf zijn. We doen hier uiteraard ons werk, maar drinken ook koffie, lunchen samen en lachen met elkaar tijdens een potje poolen. Als de werkweek ten einde loopt, verruilen we de koffie graag voor een drankje op kantoor of in de binnenstad. Ook vieren we behaalde doelen geregeld met een etentje. Mocht er geen reden voor een etentje zijn, dan zijn we als team extra creatief om een geldige reden te bedenken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Junior Einstein. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Josink Esweg 36
7545 PN Enschede
020 204 45 17