Adviescoach Hypotheken

Ben jij een communicatief vaardige duizendpoot? Beschik je over minimaal WFT Basis, Hypothecair krediet en eventueel WFT Vermogen en ben je enorm servicegericht en klantvriendelijk? Dan is HypotheekCompany op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als één van de helping people van het Hypotheek Support Center ben je voornamelijk bezig met het helpen van de aangesloten financieel adviseurs. Daarbij ondersteun je deze adviseurs met je vaktechnische kennis, productkennis van alle gangbare geldverstrekkers en verzekeraars. Je helpt adviseurs met de bemiddeling waardoor zij hun vak met meer plezier en focus op hun klanten kunnen uitoefenen. Bovendien vind je het leuk om bij te dragen aan het commerciële succes van de formule en haar kantoren!


Wij zoeken een echte teamplayer die verantwoordelijkheden niet schuwt en geen 9-5 mentaliteit heeft. Je kunt goed prioriteiten stellen en bent niet snel tevreden met het resultaat. Vastlegging van je werkzaamheden is onderdeel van de functie, evenals de administratieve afhandeling van de aanvragen.

Functievereisten

Omdat werken vanuit huis de nieuwe standaard is, is het niet noodzakelijk dat je in de buurt woont van Enschede, waar ons hoofdkantoor gevestigd is. Je kunt deels vanuit huis werken.


Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die tussen de 24 en 40 uur per week willen werken.


Verder heb je:

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld in de hypotheekacceptatie, commercieel binnendienst of als hypotheekadviseur
 • Je bent in het bezit van WFT basis, WFT hypothecair en WFT vermogen, of bent bereid deze binnen afzienbare tijd te behalen
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en bent flexibel
 • Je hebt een sterk ontwikkeld gevoel voor commercie en verantwoordelijkheid
 • Je bent servicegericht, klantvriendelijk, oplossingsgericht, precies en communicatief heel sterk

Aanbod

 • Salariëring in overleg maar zeker marktconform
 • De intentie tot een vaste aanstelling, starten met een contract voor 7 maanden
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. pensioenregeling
 • Werken in een professioneel, gemotiveerd team
 • Je werkt deels vanuit huis.

Bedrijfsprofiel HypotheekCompany

HypotheekCompany is een landelijk samenwerkingsverband van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een soft-franchiseformule met behoud van de eigen identiteit voor de ruim 100 aangesloten advieskantoren. HypotheekCompany is innoverend, vooruitstrevend, heeft het meest complete assortiment en een eigen online platform voor adviseurs en klanten Splickr. Om verder te kunnen groeien zijn wij op zoek naar nieuwe Helping People!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HypotheekCompany. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Lasondersingel 105
7514 BN ENSCHEDE
053 480 2400