Bbl-Traject Werktuigbouwkunde

Hoppenbrouwers is op zoek naar een Bbl-Traject Werktuigbouwkunde

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als leerling-monteur leer jij hoe je waterleidingen en klimaatsystemen aanlegt. Vele BBL-ers en hulpmonteurs gingen je al voor. Hoppenbrouwers is al sinds jaar en dag een uitstekende leerschool. Bij ons kun je alle kanten op. Je volgt als leerling het BBL-traject werktuigbouwkunde. Ervaring? Dat heb je nog niet, want die ervaring ga je bij ons juist opdoen. Jij leert het vak van onze ervaren collega’s en je praktijkopleider. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Hoppenbrouwers.


Slechts 1 dag in de week ga je naar school tijdens het BBL-traject werktuigbouwkunde. De rest van de week? Dan doe je bij ons ervaring op in de praktijk. Want op die manier leer je het snelst, met als doel dat je in no time zelf installaties kunt aanleggen. Bovendien kun je binnen ons leerbedrijf werkelijk alle kanten op. Je vindt onze installaties in woningen, kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en scholen, maar bijvoorbeeld ook bij drinkwaterbedrijven, kloosters, laboratoria en zelfs in pretparken! Samen kijken we welke markt het beste bij jou past.


Als BBL-leerling werk je bijvoorbeeld aan een klimaatsysteem in een nieuw kantoorpand of zorg je dat de watertoevoer op een nieuwe afdeling in een ziekenhuis wordt aangelegd. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven BBL-leerling. Je bent dan onder andere bezig met het:


  • Leren van de fijne kneepjes van het vak. Dit doe je op de werkvloer onder begeleiding van ervaren monteurs die alles van het vak weten. Zij staan altijd voor je klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.
  • Het monteren en installeren van werktuigbouwkundige (deel)installaties op basis van tekeningen of 3D modellen. Als je eraan toe bent, krijg je al snel meer verantwoordelijkheid.
  • Het opdoen van kennis over veilig werken en de kwaliteitseisen voor werktuigbouwkundige installaties. Die kennis zet je in bij je dagelijkse werk.
  • Volgen van een werktuigbouwkundige mbo-opleiding in bbl-vorm. Dat betekent dat je vier dagen per week werkt en één dag naar school gaat. Daarnaast krijg je één avond per week les in onze interne praktijkschool.

Functievereisten

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als leergierig, iemand met technisch inzicht en iemand die plezier in het werk heeft. Je wil leren groeien en weet dat je leert van fouten maken. Ook wil je weten hoe dingen werken en vind je het leuk om apparaten en installaties aan de praat te krijgen. Daarnaast beschik je over:


  • Minimaal een vmbo-diploma.
  • Een gezonde dosis motivatie voor een carrière in de techniek!

Aanbod

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88