Engineer Elektrotechniek

Hoppenbrouwers is op zoek naar een Engineer Elektrotechniek

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Bij nieuwe klussen kom jij gelijk in beeld. Jouw elektrotechnische ontwerpen zorgen er uiteindelijk voor dat onze collega’s op de bouwplaats goed hun werk kunnen doen. Dankzij jou ligt er een duidelijk ontwerp waarmee zij aan de slag gaan. Die ontwerpen zijn heel nauwkeurig, waarbij je rekening houdt met zaken zoals kabel- en lichtberekeningen, beveiligings- en brandmeldingsplannen en installatieschema’s. Daardoor komen onze aannemers en installateurs niet voor verrassingen te staan. Waar je zoal aan werkt? Bijvoorbeeld een nieuwe distributiehal. Of de bouw van een nieuwe ziekenhuisafdeling. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als innovatieve engineer elektrotechniek. Je bent dan onder andere bezig met het:


  • Elektrotechnisch ontwerp, van de bestekfase tot de uitvoering.
  • Schakelen tussen verschillende (ver)bouwprojecten, waarbij je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.
  • Aansturen en bijsturen van elektrotechnisch tekenaars en modelleurs.
  • Tussentijds monitoren van een project, als er wijzigingen nodig zijn voer jij die door en daarbij informeer je álle betrokken partijen.


Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door het eind van de werkdag af te sluiten met wat lekkers. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Functievereisten

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als nauwkeurig, zelfstandig én creatief. Een nieuw project begint altijd met een bestek dat je van een bouwkundige of architect krijgt. Jij gaat dat vertalen naar een ontwerp en, indien nodig, stel jij het tussentijds bij. Daarnaast beschik je als zorgvuldig engineer elektrotechniek over:


  • Een mbo-diploma in de studierichting van bijvoorbeeld Engineering of Elektrotechniek.
  • Relevante werkervaring als elektrotechnisch tekenaar of engineer.
  • Rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen in onze Hoppenbrouwers academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg! 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88