Junior (web) developer

Gladior is op zoek naar een Junior (web) developer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De gebruiker echt centraal stellen, dat is jouw belangrijkste doel als (web) developer bij Gladior. Ervoor zorgen dat de gebruiker intuïtief en efficiënt zich door een web-portaal kan begeven. Bij voorkeur met een glimlach, doordat de experience net iet anders, beter of leuker is. Jouw rol is om verschillende open source platformen zo te ontwikkelen, in te richten en samen te laten werken met allerlei data om dit te bereiken.


Voorbeelden van gerealiseerde projecten: https://www.gladior.com/voorbeelden/


Bij Gladior vinden we vooral je persoonlijkheid erg belangrijk; dat je ambitieus en positief ingesteld bent. Dat betekent dat je nadenkt over je eigen ontwikkeling, een passie hebt voor het behalen van resultaten én dat je klantgericht bent. We doen dit namelijk allemaal voor onze klanten en die van hen. Jij maakt dus graag iets tofs (en effectiefs) voor onze klanten, maakt toffe dromen een realiteit en denkt in oplossingen. Dit alles leidt tot een allround inzetbare collega voor ons, die we op verschillende plekken binnen onze organisatie kunnen inzetten.

Functievereisten

  • Je hebt een developer gerelateerde studie afgerond of je bent een fanatieke developer-hobbyist;
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week bij fulltime dienstverband;
  • Je denkt in oplossingen en uitdagingen in plaats van in “problemen”;
  • Je houdt van afwisseling en werkt graag aan meerdere projecten tegelijk;
  • Je hebt kennis van HTML(5), CSS(3) en Javascript;
  • Wij doen veel nieuwe en unieke dingen en daardoor is leergierigheid een vereiste;

Aanbod

Daarvoor hoefde je niet ver te scrollen, hè? Wij durven van onszelf te zeggen dat we goed betalen, daarom staat deze alinea zo hoog. Je stroomt bij ons in als junior Web Developer (€ 2.200 - € 3.000) met prima doorgroeimogelijkheden naar medior Web Developer (€ 3.000 - € 3.750). We zijn een kennisorganisatie en zijn op zoek naar een bepaald karakter passend binnen het huidige Gladior team. Wat je exact gaat verdienen is afhankelijk van je werkervaring en competenties. We vertellen je graag in een gesprek hoe jouw groeitraject eruit gaat zien.

Bedrijfsprofiel Gladior B.V.

Werken bij Gladior betekent dat je onderdeel wordt van een hecht team van mensen met liefde voor het helpen van klanten vanuit een digitaal omzetverhogend perspectief. We zijn een moderne werkgever: we nemen aan op persoonlijkheid, hebben een casual stijl van leidinggeven, werken flexibel en hebben veel ruimte voor inbreng en creativiteit. Je werkt samen met collega’s die gaan voor een goed resultaat voor de klanten, met een pragmatische en nuchtere aanpak. Bereid je voor op een dynamische werkomgeving waar de ontwikkelingen zich snel opvolgen. Onze organisatie is klein genoeg voor persoonlijke begeleiding en groot genoeg voor doorgroeimogelijkheden. Ben je leergierig, ambitieus en digital minded? Laat van je horen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gladior. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boddenkampsingel 87
7514 AP ENSCHEDE
053 - 8507 090