BBL-Werkstudent

ETC is op zoek naar een BBL-Werkstudent.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
-

Functie omschrijving

Klinkt goed toch? Bij een BBL-traject ga je vaak 1 dag in de week nar school en wek je de overige 4 dagen bij ETC. Zo leer je de theorie die je op school krijgt in de praktijk toe te passen op de werkvloer. Onze praktijkopleiders begeleiden je zodat je zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kunt. Binnen ETC Nederland hebben we voornamelijk plaatsen voor BBL-leerlingen die zich specialiseren in techniek. Denk hierbij aan verspaning en mechatronics. Samen met jou en je school creëren we een opdracht op maat. 


Als BBL’er krijg je een afwisselende, zelfstandige leerplek binnen een informele werksfeer in een uitdagende (werk)omgeving. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Daardoor zijn er voor jou voldoende mogelijkheden om je verder op dit specifieke vakgebied te ontwikkelen. Bovendien hebben we een zeer modern machinepark. Lekker uitdagend dus!

Aanbod

Werken bij ETC betekent werken in een gave hightech-organisatie. Wil jij werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan schone energie-oplossingen en ook nog eens actief is in de luchtvaart- en ruimtevaartindustrie? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!