Poedercoater BBL

Delwi/Groenink is op zoek naar een Poedercoater BBL. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In jouw rol ga je de poedercoater ondersteunen bij verschillende taken, waaronder coaten, stralen en voorbereidende werkzaamheden. Je  leert hoe je ervoor zorgt dat de producten worden afgeplakt en afgedopt voordat ze in de straalmachine gaan. Ook ben je verantwoordelijk voor het ophangen en schoonblazen van de producten ter voorbereiding op het poedercoatproces. Daarnaast ondersteun je de poedercoater bij het monteren en demonteren voor kleurwisselingen.

Functievereisten

  • Je volgt een technische opleiding richting Poedercoater (IndustriĆ«le lakverwerker) of bent van plan deze te gaan volgen;

Als kandidaat BBL Poedercoating is het belangrijk dat je over bepaalde vaardigheden beschikt:

  • Technisch inzicht: Je moet technische tekeningen en specificaties kunnen begrijpen om het coaten proces goed uit te voeren.
  • Handvaardigheid: Je moet nauwkeurig kunnen werken met gereedschappen en materialen om de producten correct voor te bereiden.
  • Probleemoplossend vermogen: Je moet in staat zijn om snel problemen te identificeren en op te lossen tijdens het poedercoaten om een efficiĆ«nt proces te garanderen.
  • Kwaliteitsbewustzijn: Je bent verantwoordelijk voor het zorgen dat de onderdelen voldoen aan de kwaliteitsnormen, dus je moet oog hebben voor detail en streven naar een hoogwaardige afwerking.

Aanbod

  • Een uitdagende functie bij een dynamisch, groeiend bedrijf;
  • Goede begeleiding en een prettige werkomgeving;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;

Bedrijfsprofiel Delwi/Groenink Machinefabriek

Bij Delwi/Groenink Machinefabriek werken ruim 100 medewerkers. We beschikken over veel ervaring in de metaalbranche met de toelevering van componenten, onderdelen en speciale projecten. Het bouwen van complete installaties, machine -en apparatenbouw horen tot ons vakgebied.


Bij Delwi/Groenink heerst een informele en open sfeer. Korte communicatielijnen, betrokken medewerkers met een prettige samenwerking zijn kenmerken die bij de Delwi/Groenink cultuur horen. Past deze omschrijving bij jou? Dan werken we graag met je samen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Delwi/Groenink. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 21-29
7547TE Enschede
+31 (0) 53 428 56 50