Belastingadviseur

Wil jij als belastingadviseur jouw praktijk verder uitbouwen gezamenlijk met het team van fiscale specialisten van de Jong & Laan? Voor de afdeling Belastingadviseurs in Almelo zijn ze op zoek naar een belastingadviseur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-12-2023
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Op zoek naar een functie als belastingadviseur waarbij je verantwoordelijk bent voor uitdagende fiscale vraagstukken? Deze mogelijkheid kunnen wij jou bieden bij onze specialistische afdeling Belastingadviseurs. Binnen deze afdeling zijn specialisten werkzaam die belastingen zien als grote uitdaging. Ze bieden advies aan klanten in de mkb+ praktijk inzake fiscale vraagstukken en daarnaast ondersteunen zij collega fiscalisten van onze vestigingen


Je komt te werken in een prachtig nieuwbouwpand op een mooie zichtlocatie aan de A35 in Almelo. Het pand is volgens de laatste energie- en duurzaamheidsnormen gebouwd. Het pand is in mei 2023 in gebruik genomen en je werkt hier in een team van circa 25 fiscalisten. Hiermee krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken en daarmee een bijdrage te leveren aan doorontwikkeling van de fiscale praktijk. Hierbij word je vrijheid geboden voor ontwikkeling en nieuwe initiatieven om hiermee jouw specialisme en zichtbaarheid in de markt uit te bouwen.


Als ondernemende belastingadviseur begeleid en adviseer je ondernemers op pro-actieve wijze bij fiscale vraagstukken op het gebied van herstructureringen, reorganisaties, bedrijfsoverdrachten en onroerend goed al dan niet in samnespraak met een senior belastingadviseur. Je ondersteunt ondernemers bij bezwaar- en beroepsprocedures en hebt veelvuldig overleg met de Belastingdienst.


Als aanspreekpunt voor fiscale vraagstukken ben je vakinhoudelijk sterk en deel je jouw kennis graag met je collega’s. Je begeleidt junior belastingadviseurs en werkt nauw samen met collega's van de diverse vestigingen.

Functievereisten

 • Afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht/ economie
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ondernemerschap
 • Helicopterview
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse- als ook de Duitse- en Engelse taal

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Leaseauto
 • Laptop & smartphone

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Human-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruit-strevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760