Verzorgende IG / Verpleegkundige, 20 uur, Denekamp TIlligte Lattrop

Carintreggeland zegt met trots; ze zijn een superleuk team. Ze zijn met +/- 12 collega’s en verwelkomen jou graag. Ze zijn gezellig, divers, dynamisch en enthousiast. En ze zijn op zoek naar JOU!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-2-2024
Aantal uur
20
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ben jij flexibel en zelfstandig? Gedreven in je werk en flexibel? Omschrijf jij jezelf als meevoelend en een teamspeler? Dan pas je goed bij ons.

Onze routes brengen jou in Denekamp, Lattrop en het mooie Tilligte. Wanneer je een ochtenddienst hebt start je om 07.00 uur en deze dienst duurt tot ongeveer 12.00 uur. De avonddienst start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. We hebben veel diversiteit bij onze cliënten. En bij ons heb je nooit een ochtenddienst én avonddienst op één dag.  

Functievereisten

  • Jij bent de enthousiaste Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 die zin heeft om bij ons te werken
  • Je bent 16 - 24 uur per week beschikbaar; alles is mogelijk! Dus kom langs voor een gesprek.
  • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg.
  • Je bent flexibel en een teamspeler
  • Je houdt van de omgeving Dinkelland

Aanbod

  • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen  
  • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
  • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden
  • Beloning volgens CAO VVT  FWG 35 Maximaal € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur.
  • En als verpleegkundige FWG 45 € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur. Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%


Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   


Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  

Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  


Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  


Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  


Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000