Stagiair(e) HRM

Gemeente Borne is op zoek naar een Stagiair(e) HRM. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Waar kom je te werken?

Je wordt onderdeel van de afdeling Samen Werken. Dit bestaat uit de volgende teams: Team Organisatieondersteuning (HR en Juridisch), Team Financiën & Control (Financiën, Inkoop en Control) en Team Informatie (Informatisering, Automatisering en Informatievoorziening).


Het team HR en jij

Binnen ons HR-team kennen wij drie HR-consulenten, twee medewerkers HR-administratie en twee strategisch HR-adviseurs. Jij krijgt de kans om met alle rollen mee te kijken. We houden ons bezig met het geven van advies aan managers en medewerkers en met de salaris- en personeelsadministratie. Ons team is volop in ontwikkeling.

Enkele thema's die bij ons op de agenda staan en waarin jij je mag ontwikkelen, zijn: Werving & Selectie, Verzuim, Arbo, In-, door- en uitstroom, Gesprekscyclus, Formatie & Bezetting, Opleiding & Ontwikkeling.

Het doel van de stage is dat jij veel gaat leren en ontdekken. Als stagiair(e) draai je volledig mee in de dagelijkse werkzaamheden. Maar wij vinden het ook belangrijk dat jij zelf aangeeft welke HR onderwerpen jouw interesse hebben, zodat we hier tijdens jouw stage aandacht aan kunnen geven.


Veel uitdaging

Binnen ons HR-team is er veel dynamiek en is geen dag hetzelfde. Je kunt ontdekken hoe het is om te werken in een omgeving vol uitdagingen. Maar daar kun jij mee omgaan, want jij gaat voor kwaliteit en durft ook je mening te geven als jij een andere visie op (HR) zaken hebt. Wij bieden je de kans om jezelf te laten zien tijdens jouw stage.

Functievereisten

  • Je bent op zoek naar een 2e, 3e, 4e jaars HRM meewerk stage (geen afstudeerstage);
  • Je bent beschikbaar van september 2024 t/m januari 2025;
  • Je kunt integer omgaan met vertrouwelijke informatie;
  • Je wilt je graag ontwikkelen in het vakgebied HR.

Aanbod

  • Goede begeleiding vanuit ons HR-team;
  • Een stagevergoeding;
  • Een laptop voor zakelijk gebruik;
  • Een brede stage waarin allerlei HR-zaken voorbijkomen.

Bedrijfsprofiel

Bij ons vind je een stageplaats waarin ruimte is voor eigen inbreng. De kracht van Borne is kleinschaligheid! Mensen “kennen” elkaar en voelen onderlinge betrokkenheid. In Borne zijn de uitdagingen groot. De kansen eveneens. Jezelf kunnen en mogen zijn; dat vinden wij belangrijk! We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn. Wij zijn een verbindende en regisserende partner. We zijn sterk in ons werk, samen met elkaar en met de Bornse gemeenschap. En jij krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen in deze gemeente. We geven je de ruimte om mee te denken en jezelf te ontwikkelen. Wij worden blij van eigen inbreng en nieuwe ideeën. Dus kom maar op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Borne. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!