Performance Strateeg

Ben jij ondernemend ingesteld, klantgericht en kick je op digital succes bij opdrachtgevers? Dan is dit jouw ideale functie bij Adwise! Op basis van de bedrijfsdoelstellingen van de klant en jouw onderscheidend vermogen weet jij het ideale pad naar groei uit te stippelen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

 • Als Performance Strateeg ben je verantwoordelijk voor het schrijven van de performance strategie van de grotere opdrachtgevers binnen Adwise;
 • Je informeert, inspireert en adviseert opdrachtgevers proactief ten aanzien van kansen, bedreigingen en onbenutte potentie;
 • Door jouw tactische inzicht zorg je ervoor dat we continu de juiste inzet van en synergie tussen performance channels, platformen en content inzetten;
 • Je bent sparringspartner van de Performance Manager tijdens strategische kwartaalmeetings;
 • Vanuit jouw rol zoek je de samenwerking op met de digital marketing specialisten  - op basis van hun input bepaal je jouw strategie;
 • Samen met de Performance Manager zorg je ervoor dat onze opdrachtgevers in hun business case als eerste profiteren van de nieuwste innovaties en slimste verbindingen.

Functievereisten

 • Je hebt ervaring in een commerciële/adviserende/strategische rol binnen digital marketing;
 • Je bent communicatief ijzersterk, stelt altijd de juiste vragen en vertaalt zo moeiteloos de behoeften van klanten naar een strategie; 
 • Je hebt een passie voor digital, bent resultaatgericht en werkt datagedreven;
 • Ervaring binnen een digital agency is een absolute pré.

Wij vinden persoonlijkheid en talent minstens zo belangrijk. Twijfel jij of je aan bovenstaande punten voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Blijf dan vooral doorlezen en verras ons!


Who you truly are

Jij bent een enthousiaste, gedreven professional met ervaring in performance strategie. Je bent energiek & leergierig en wordt enthousiast van een uitdaging en je kan dan ook niet wachten om aan de slag te gaan!


Je hebt een grote passie voor jouw vakgebied en je zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Je weet wat er speelt in de markt, houdt innovaties nauwlettend in de gaten en deelt jouw ontdekkingen met het team. Zijn er nieuwe competenties nodig, dan help je jouw collega’s deze te ontwikkelen. Doordat je altijd up-to-date bent weet je op tijd kansen te signaleren en deze te vertalen naar een toegevoegde waarde voor ons merk. We geven jou hier graag de ruimte voor.


Daarom word je minimaal 10% van jouw tijd vrij gepland om te kunnen besteden aan het opdoen van nieuwe kennis en het werken aan innovatieve projecten. Zo zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen in onze markt.

Aanbod

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo
0546 - 80 74 80