Account Director

Heb jij de ambitie, expertise, skills en ervaring om onze opdrachtgevers succesvol te laten zijn door middel van digital? Als Account Director ben je eindverantwoordelijk voor de groei en het succes van (een deel) van onze opdrachtgevers. Je helpt uitdagende, inspirerende en internationale opdrachtgevers op voorsprong zetten en steeds (digitaal) volwassener maken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Account Director ben je sparringpartner voor directies en managementteams van onze opdrachtgevers. Je informeert, inspireert, adviseert en challenget bij het opstellen en realiseren van de juiste strategie en roadmap. Daarbij vertaal je trends en (toekomstige) uitdagingen naar kansen en de juiste keuzes om onze opdrachtgevers op voorsprong te zetten in hun markt.


Je helpt bij het signaleren van trends en ontwikkelingen, het maken (en challengen) van strategische keuzes, jaardoelen en de digitale roadmap. Hierdoor bepaal je de randvoorwaarden en prioriteiten voor andere disciplines en de gehele digitale organisaties van opdrachtgevers (in-house en out-of-house). 


Wat jij gaat doen


Als Account Director ben je o.a. bezig met:


 • Het (door)ontwikkelen van strategisch partnership met opdrachtgevers;
 • Het ontwikkelen en onderhouden van duurzame relaties op directie- en managementniveau;
 • Het opstellen, realiseren en toetsen van strategische account (groei)plannen (samen met onze performance managers);
 • Het periodiek toetsen en aanpassen van de strategie (samen met onze marketing strategen);
 • Het signaleren van strategische groeikansen, dilemma‚Äôs en kansen;
 • Het toetsen van realisatie van de strategie en voortgang strategische roadmap;
 • Het actief bewaken van de algehele samenwerking.

Functievereisten

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.


Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.


Verder vragen we:


 • Ruime werkervaring binnen digital marketing;
 • 3+ jaar werkervaring in een soortgelijke rol binnen een digital agency;
 • Brede expertise binnen het digitale domein en integrale digitale oplossingen en projecten;
 • Commercieel volwassen in houding, skills, gedrag en representativiteit;
 • Denken en acteren in het belang van onze opdrachtgevers; het streven naar een geweldige customer experience.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo
0546 - 80 74 80