Woningcorporatie De Woonplaats

Lees hieronder meer

Wij zijn een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede, het gebied waar wij ons thuis voelen. Met zo’n 235 collega’s maken wij ons iedere dag sterk voor onze huurders.

Wij kijken verder dan woningen
Een thuis is een goede en betaalbare woning. In een buurt waar je fijn woont en leeft. Wij kijken daarom verder dan alleen woningen. En daar investeren we ook in. Hoe? We zijn gek op innovatie, maar houden in alles rekening met de impact op de maatschappij. Dat betekent vooruitdenken, slim beslissen en tegelijkertijd lef hebben. Het zit in ons DNA.

Mensen op de eerste plaats
Dat zijn de huurders van nu, maar ook de huurders van de toekomst. Woningen moeten daar steeds bij blijven passen. Daarom vernieuwen en verduurzamen we continu. Met onderhoud, renovatie, sloop, nieuwbouw en verkoop. Dit doen we allemaal niet alleen. Vaak werken we samen met andere organisaties. Dan betekenen en bereiken we meer. Dat is goed voor onze woningen, maar nog belangrijker voor onze huurders. 

Werken bij De Woonplaats
Van consulent wonen tot projectmanager en van business controller tot secretaresse: bij ons vind je een hele boel interessante banen! Wij zorgen als werkgever voor goede arbeidsvoorwaarden. Zo heb je een persoonlijk opleidingsbudget, mogelijkheden om flexibel te werken en krijg je alle benodigdheden om je werk goed te kunnen doen. Een laptop en smartphone horen daar zeker bij!

Binnen het Woonplaats Cafetaria Systeem kunnen medewerkers brutoloon uitruilen. Ze kunnen dit inzetten voor verschillende thema's. Denk aan duurzaamheid (aanschaf of lease zonnepanelen en warmtepompen), fijn werken (werkaccessoires of een smartwatch) en vitaliteit (sportabonnement en aanschaf of lease (elektrische) fiets). Dat kan maar liefst tot € 2.400,- per jaar. Wij zijn de eerste woningcorporatie die dit zo uitgebreid aanbiedt aan onze medewerkers.

Ook organiseren wij regelmatig gezellige momenten met collega’s: een jaarlijkse Woonplaatsdag, kerstborrel en teamuitjes. Ook aan de vitamines wordt gedacht, er staat vers fruit bij ons op kantoor en er is regelmatig een kop verse soep in het werkcafé.

Heb jij lef? Kom bij ons werken!
Innovatie, lef en hart voor onze huurders zijn ons op het lijf geschreven. Meer weten over het werken bij ons? Kijk op www.dewoonplaats.nl of neem contact op met onze corporate recruiter via 0900 – 9678!

Contactinformatie

Wethouder Beversstraat 175
7543 BK ENSCHEDE
0900 9678 info@de-woonplaats.nl www.de-woonplaats.nl